Free Partition Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,198 TOPLAM İNDİRME
3.51 MB DOSYA BOYUTU

Free Partition Manager, masaüstü bilgisayarınızın disklerini yönetebileceğiniz güçlü bir araçtır.

Masaüstü bilgisayarlarınızın sabit diskleri üzerindeki hakimiyetinizi güçlendiren bir program olan Free Partition Manager, güçlü özellikleri ve minamal boyutlarıyla ilgi çekiyor. Sabit disk bölümleme, silme ve kopyalama gibi işlemleri yapan program ile işleriniz de kolaylaşıyor.

Bilgisayarlarınızdaki sabit diskleri bölümleyip yönetimini yapabileceğiniz güçlü bir araç olan Free Partition Manager, işlevsel özelllikleriyle kritik işlemleri basite indirgiyor. Çok yönlü olarak hizmet veren program ile disklerinizi mantıksal olarak bölebiliyor, silebiliyor ve yeniden düzenleyebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama ile daha önce sildiğiniz dosyalara da erişebilyorsunuz. Hızlıca diski tarayan uygulama ile yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları bulabilirsiniz. Veri aktarma, bölümü yeniden boyutlandırma, kopyalama, birleştirme, temizleme, denetleme ce gizleme özellikleriyle Free Partition Manager yardımınıza koşuyor. SSD ve HDD performansını da arttıran uygulama ile bilgisayarlarınız da nefes alıyor.

Free Partition Manager uygulamasıın tamamen ücretsiz indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • 7Tools Partition Manager 2003

    7Tools Partition Manager programı ile hardiskinizi parçalara bölüp, parçaları farklı bir harddisk gibi kullanabilirsiniz.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • Active@ Partition Manager

    Bilgisayarınızdaki sabit disk ve depolama aygıtlarını bölümlemek, formatlamak ve yönetmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • MiniTool Partition Wizard Free Edition

    MiniTool Partition Wizard Home Edition programıyla bilgisayarınızın sabit disklerini çok daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Aomei Partition Assistant Standard

    Aomei Partition Assistant, disk bölümleme işlemlerinizi kolayla gerçekleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • Partition Logic

    Partition Logic, disk yönetimi ve disk bölümlendirme işlemlerini kolayca yapabilmenizi sağlayan eski ama yararlı bir yazılım.