Free USB Guard

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,621 TOPLAM İNDİRME
0.12 MB DOSYA BOYUTU

Free USB Guard ile bilgisayarınıza o an bağlı olan tüm usb aygıtları takip edebilirsiniz.

Free USB Guard, bilgisayarınızı kapattığınız sırada eğer bilgisayarınıza bağlı herhangi bir usb aygıtı veya harici disk varsa sizi uyaracak ücretsiz bir programdır. Bilgisayarınızı kapama işlemi sürücünüzü çıkarana kadar bloke olacaktır, böylelikle hiçbir şekilde usb aygıtlarınızı bilgisayarınıza takılı şekilde unutmayacaksınız.

Ayrıca Free USB Guard ile bilgisayarınıza bağlı olan usb aygıtlarını kontrol etme şansınada sahip olacaksınız. Programın küçük boyutlu ve kurulum gerektirmiyor olması artıları arasında.

Bilgisayarınıza takılı olan usb sürücüleri bilgisayarınızı kapatırken takılı olarak bırakmak istemiyorsanız, Free USB Guard tam ihtiyacınız olan program.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USB Port Locked

    Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından herhangi bir flaş disk takılmasını engellemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • ISO to USB

    ISO to USB (ISO'yu USB'ye yazdırma) programı ile bootable (önyüklenebilir) USB disk oluşturabilirsiniz. Windows USB hazırlamak artık çok kolay.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • USB Safe

    USB Safe ile USB belleğinizi şifreleyerek kilitleyebilirsiniz
  • HP USB Disk Storage Format Tool

    HP USB Disk Storage Format Tool, bilgisayarınıza takılı olan USB belleklerinizi formatlamanızı ve başlangıç diskleri oluşturmanızı sağlayan son derece yararlı ve ücretsiz bir program.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • Copy USB Data

    Copy USB Data ile USB belleğinizdeki dosyaları kolayca kopyalayabilirsiniz
  • Free Opener

    350'den fazla dosya formatını tek programda açmak istiyorsanız Free Opener sizin için.