Free Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kamera özelliği sayesinde kendinizi baş rolde görebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, başrolünde kendinizin olduğu sıra dışı ve bir o kadar da eğlenceli bir tür bulmaca oyunudur.

Free Yourself mobili oyununda temel amacınız kendinizi kapalı kaldığınız kafesten kurtarmak. Bunu yaparken kafa kurcalayıcı bulmacaları çözmeli ve zorlayıcı robotların üstesinden gelmelisiniz. Oyunda kamera özelliğini kullanarak kendi yüzünüzü karakterinize aktaracaksınız. Yani tam anlamıyla kendinizi kurtarmaya çalışacaksınız.

Orman Dünyası, Kapı Dünyası ve Buz Dünyası olmak üzere kuralları birbirinden farklı üç farklı dünyayı keşfedeceğiniz oyunda 72 zorlu bulmaca sizi bekliyor olacak. Bu dünyalarda kapılardan geçerek platformlar arasında geçi yapabilir, yerçekimini alt üst edip platformlara takla attırabilir ve robotları havaya uçurabilirsiniz. Bulmacaların zorluğunu fırsat bilen 6 farklı robot da size engel olmak için çalışacak. Alışılmadık bu renkli dünyada kendinizi kurtarmak için Free Yourself mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Free Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
479 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kafa yorucu bulmacalar çözerek sonunda kendinizi kurtarmaya çalışacağınız keyifli bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, ana karakteri kendiniz canlandıracağınız ve kendinizi zorlu bulmacalar çözerek kapalı olduğunuz yerden kurtaracağınız alışılmadık bir bulmaca oyunudur.

Free Yourself mobil oyununda kapalı olduğunuz kafesten çıkmanız gerekiyor. Kafeste kapalı olan karakter de siz olacaksınız. Zira oyunun kamera fonksiyonunu kullanarak kendi yüzünüzü ana karaktere yansıtabilir ve oyunun içine dahil olabilirsiniz. Oldukça orijinal bir fikir olarak öne çıkan bu özellik sayesinde oyun adının hakkını veriyor diyebiliriz.

Free Yourself mobil oyununda 72 zorlu bulmaca bulunuyor. Bu bulmacalar ise 3 farklı dünyada geçiyor. Orman Dünyası, Kapı Dünyası ve Buz Dünyası’nda farklı fizik kuralları gözlemleniyor. Örneğin Orman Dünyası’nda robotları patlatarak ilerlerken, Kapı Dünyası’nda platform değiştirmek için kapıları kullanacaksınız. Buz Dünyası’nda ise platformu tam tur döndürebilirsiniz. Başrolde kendinizi göreceğiniz Free Yourself mobil oyununda yolunuza taş koymak isteyen 6 robot da yer alıyor. Heyecan dolu bulmaca oyunu Free Yourself’i AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Sprinkle Islands Free

    Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz Sprinkle Islands Free, bağımlılık yapan bir zeka ve bulmaca oyunu.
  • Free Fur All

    Free Fur All birçok farklı oyunu bir araya getiren bir mobil oyundur
  • Frozen Free Fall

    Disney'in en yeni oyunu Frozen Free Fall'da Arendell Krallığı'nda maceraya hazır olun.
  • Nano Panda Free

    Nano Panda Free Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • This Could Hurt Free

    This Could Hurt Free, Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sand Slides Free

    Sand Slides Free, Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz güzel bir bulmaca ve zeka oyunudur.