Friendly for Facebook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızı kullanarak Facebook hesabınıza Friendly for Facebook'u kullanarak daha güvenli erişebilirsiniz.

Friendly for Facebook, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz alternetif bir Facebook uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Facebook hesabınıza hızlı ve kolay şekilde erişmenizi sağlayan Friendly for Facebook'u çok seveceksiniz.

Facebook'un akıllı telefonları yoran ve bataryalarının daha hızlı tükenmesine neden olan uygulamasından sıkıldıysanız Friendly for Facebook tam size göre. Telefonlar için daha yararlı olan Friendly for Facebook uygulamasını kullanarak Facebook hesabınıza daha güvenli ve hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Resmi Facebook uygulamasında gerçekleştirdiğiniz tüm etkinlikleri gerçekleştirebileceğiniz Friendly for Facebook'da yer alan özelleştirmeler ve güvenlik de kullanıcıları mutlu ediyor. Hızlı ve telefon ömrü uzatıcı etkileri bulunan alternatif Facebook uygulamasını mutlaka deneyin. Kolay bir kullanımı bulunan ve sizin tercihinize göre renklere bürünebilen Friendly for Facebook'u mutlaka deneyin. Uygulamaya giriş için şifre belirleyebilir, hızlı erişime en iyi arkadaşlarınızı ekleyebilir ve daha uzun pil ömrü sağlayabilirsiniz.

Friendly for Facebook uygulamasını Android cihazarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Friendly for Facebook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Facebook'unuza iPhone ve iPad'inizi kullanarak daha kolay bir şekilde erişebilmek için ücretsiz olan bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Friendly for Facebook uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabilecekleri ve Facebook'u çok daha erişilebilir hale getiren uygulamalardan bir tanesi. Temel olarak Android için hazırlanmış olan Facebook Home uygulamasını baz alması nedeniyle telefonunuzu biraz daha Facebook odaklı hale getiriyor ve böylece arkadaşlarınız, aileniz ile her zaman kesintisiz iletişim kurma şansınız oluyor.

Elbette güvenlik seçenekleri de hesabınıza yabancıların erişimini engellemek için hazır durumda. Facebook bilgilerinizi PIN'ler vasıtasıyla koruyabilir ve dilerseniz diğer hesaplarınıza hemen geçiş yapabilirsiniz. Facebook'ta arkadaşlarınız arasında ayrım yapıyorsanız, daha yakın olan favori arkadaşlarınızın paylaşımlarına hızlı erişim de mümkün hale geliyor.

Doğum günü hatırlatmaları, Facebook ve Google'da arama yapma gibi seçenekler sayesinde cihazınızın Facebook ile bütünlüğünü en hızlı yoldan sağlama olanağı doğuyor. Resmi Facebook uygulamasından sıkıldıysanız ve daha alternatif, kolay erişilebilir bir seçenek arıyorsanız ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Privacy Scanner for Facebook

    Privacy Scanner for Facebook, Facebook sayfanızı tarar ve gizliliğinizi korur.
  • Tinfoil for Facebook

    Tinfoil for Facebook, online güvenliğinizi sağlayarak Facebook kullanımı sunan yararlı ve ücretsiz bir Android Facebook uygulaması.
  • Flipster for Facebook

    Flipster for Facebook, Android kullanıcılarının resmi Facebook uygulaması yerine kullanabilecekleri daha ufak boyutlu bir alternatif Facebook uygulamasıdır.
  • Stream for Android

    Stream for Android, alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Facebook uygulaması arıyorsanız deneyebileceğiniz başarılı bir Android Facebook uygulamasıdır.
  • Folio for Facebook

    Folio for Facebook, Android cihazlarınız üzerinde Facebook'u daha hızlı kullanmanızı sağlayan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lite WebApp For FaceBook

    Facebook'unuz çok mu şarj yiyor? Facebook'un lite uygulaması ile birlikte artık şarj konusunda biraz daha rahatlayabilirsiniz!