FRISKY Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

FRISKY Radio uygulaması ile Android cihazlarınızdan elektronik dans müziği radyosuna kolayca erişebiliyorsunuz.

FRISKY Radio uygulaması, elektronik müzik dinlemekten hoşlanan Android kullanıcılarının mobil cihazlarında göz atmaları gereken müzik dinleme ve radyo uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve neredeyse hiç bir efor sarfetmeyi gerektirmeyen bir arayüze sahip olan uygulama, böylelikle müzik arama konusunda uğraş vermek istemeyen kullanıcıları kendisine çekecektir.

Uygulama temel olarak elektronik dans müziği yani EDM müziklerini dinlemek için tasarlanmış ve bu nedenle diğer müzik türlerine dair pek bir şey bulmak mümkün değil. Ancak EDM konusunda çok geniş bir arşiv sunması sayesinde göz atmayı kesinlikle isteyeceğinizi düşünüyorum. Çalışması esnasında her ne kadar internet bağlantısı gerektirse de, günümüzde pek çok müzik servisinin de benzer şekilde çalıştığı unutulmamalı. Ancak maalesef offline dinlemek için müzikleri kaydetme gibi bir olanak uygulamada mevcut değil.

FRISKY Radio'yu açtığınızda farkedeceğiniz en büyük şey, iki farklı müzik dinleme modu olması. Bu modlardan bir tanesi Frisky olarak adlandırılmış ve diğeri ise Chill olarak belirlenmiş. Adlarından da anlayabileceğiniz gibi Frisky modu daha hareketli ve canlandırıcı tınılara ev sahipliği yaparken, Chill modunda kendini daha dinlenmiş hissetmek isteyenleri bekleyen sakin tınılar yer alıyor.

Uygulamanın içerisinde herhangi bir şekilde reklamlar yer almadığı için dinleme deneyiminiz esnasında bir rahatsızlık duymak da mümkün değil. Ancak 3G üzerinden kurulan bağlantıların bir süre sonra fazla kota tüketmeleri mümkün olduğu için Wi-Fi üzerinden müzikleri dinlemenizi öneriyorum.

Yeni ve etkili bir elektronik müzik dinleme uygulaması ve radyo arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

FRISKY Radio

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

FRISKY Radio uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca elektronik dans müziği radyosunu dinleyebiliyorsunuz.

FRISKY Radio uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarından en güzel elektronik dans müziği yani EDM parçalarına ulaşmalarını ve bunları bir radyo akışı içerisinde dinlemelerini sağlayan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Oldukça kolay kullanılır bir arayüze ve sorunsuzca çalışan bir müzik servisine sahip olduğu için kullanımınız esnasında herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Uygulamanın içerisinde temel olarak iki farklı müzik dinleme modu yer alıyor. Bunlardan birincisi uygulamanın adında geçtiği gibi Frisky olarak adlandırılmış ve en hareketli, en canlandırıcı müziklere bu moddan ulaşabiliyorsunuz. Biraz daha dinlenmek istiyor ve kendinizi yormak istemiyorsanız Chill radyosuna geçebiliyor ve lounge, ambiyans tarzı müziklere geçiş yapabiliyorsunuz.

FRISKY Radio'da maalesef offline müzik dinleme gibi seçenekler mevcut değil ve bu yüzden her zaman bir internet bağlantısı gerektiriyor. Ancak yüksek kalite ve düşük kalite müzik seçimi mümkün olduğu için kotanızı 3G üzerinde daha kolay bir şekilde koruyabiliyorsunuz. Elbette Wi-Fi internet bağlantılarında böyle bir dert olmadığından yeniden yüksek kaliteli aktarıma geçebiliyorsunuz.

Eğer evinizdeki müzik sistemini kullanmak isterseniz FRISKY Radio'nun AirPlay desteğinden faydalanmanız da oldukça kolay. Dileyen kullanıcılar dostlarıyla dinledikleri müzikleri paylaşabilmek için varolan paylaşım butonlarını kullanarak sosyal ağlardan veya e-posta üzerinden paylaşım yapabiliyorlar.

Arkaplanda çalma, müziği kontrol etme, kilit ekranından ses ayarları gibi pek çok diğer konuda da destek sunan uygulama, elektronik müzik severlerin dikkatini çekmeyi başaracaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • Capital Radio Türkiye

    Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.