Frontier Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Frontier Heroes'ta Amerikan tarihini konu alan onlarca farklı mini oyun yer alıyor.

Frontier Heroes tamamen ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyun. Aslında Frontier Heroes tek başına bir oyun değil; içerisinde birçok oyun barındıran bir paket.

İçerisinde 20'den fazla oyun bulunduran Frontier Heroes Amerikan tarihi üzerine yoğunlaşıyor. Daha iyi açıklamak gerekirse, mini oyunların hepsi farklı bir tarihi dönemi anlatıyor. Amerikan Devrimi'nden tutun da Kolonileşme Dönemi'ne kadar geniş bir yelpazede Amerikan tarihini yaşıyoruz.

Beceri, aksiyon, refleks, savaş, dikkat gibi farklı türlerde sunulan oyunlar monotonluğun önüne geçiyor. Sürekli aynı şeyleri oynamak yerine farklı şeyler deneyerek daha uzun süreli bir oyun deneyimi yaşamış oluyoruz. Kaliteli grafikleri ve dokunmatik ekranlar için özel olarak optimize edilmiş kontrol mekanikleriyle dikkat çeken Frontier Heroes, tarihi bilgileri eğlenceli bir yoldan öğrenmek isteyen herkes tarafından keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

Frontier Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Frontier Heroes içerisinde birçok mini oyun barındıran ve Amerikan tarihini konu alan bir oyun paketi.

Frontier Heroes, tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz eğlenceli bir mobil oyun. Aslında bu oyunu mini oyunlardan oluşan bir paket gibi düşünebiliriz. Bu pakette 20'den fazla mini oyun bulunuyor ve bu oyunların hepsi tarihi olaylar üzerine kurulmuş.

Amerikan tarihi üzerine yoğunlaşan bu oyunlar kullanıcıların beceri, zeka, strateji ve refleks gibi farklı alanlardaki becerilerini ölçüyorlar. Eğlenceli ve bu kategoride yer alan oyunlarda görmeyi istediğimiz kalitede grafikler sunan oyunu her yaş aralığından oyunsever oynayabilir. Dokunmatik ekran için optimize edilen oyunlar sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor.

Amerikan Devrimi'nden Kolonileşme Dönemi'ne kadar uzanan bir aralıkta sunulan oyunlar, tarihi olayları eğlenceli ve mizahi bir yoldan öğrenmek isteyen herkes tarafından büyük bir beğeniyle oynanabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Heroes Frontier

    Onlarca farklı kahramandan dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Space Frontier

    Space Frontier, Android telefonda oynayabileceğiniz uzaya roket fırlatma oyunu.
  • Trials Frontier

    Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • iSlash Heroes

    iSlash Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ninja oyunu.
  • Wonderball Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu