FrontLine Fury: Grand Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

FrontLine Fury: Grand Shooter, Android platformunda ücretsiz aksiyon FPS oyunu olarak yerini alıyor.

FrontLine Fury: Grand Shooter, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Kaliteli grafikler sunan birinci şahıs nişancı oyununda ordunun en iyi komando askerinin yerine geçiyoruz. Görevimiz; bölgeyi teröristlerden temizlemek.

Mobil platformda aksiyon FPS türünde ücretsiz indirilmeye açılan birçok oyun arasından görsel çizgilerinin yanı sıra görev bazlı oynanış sunmasıyla ayrılıyor FrontLine Fury: Grand Shooter. Oyunda kontrol ettiğimiz karakter bir komando. Zamanında ordunun en iyi askerlerinden biri olan karakterimiz özel bir görev için seçiliyor. Şehrin ve ülkenin güvenliğini bozan terörist takımını durdurma görevini alan askerimiz, tüm hünerlerini sergiliyor. Tabancadan SMG ve el bombasına birçok silahı ustalıkla kullanabiliyor görevler esnasında.

Kimi zaman rehineleri kurtardığımız, kimi zaman bombanın patlamasını engellediğimiz, kimi zaman da birebir çatıştığımız zorlu görevleri başarıyla tamamladıkça para kazanıyoruz. Paramızı daha etkili silahlar satın almak için harcıyoruz. Karakter demişken görev öncesi ekranda karakterimizin tüm detaylarını (bilinen ismi ve gerçek ismi, yaşı, boyu, IQ seviyesi, yetenekleri, bağlantıları vs.) görebiliyoruz.

Erkan Calp

FrontLine Fury: Grand Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
221 MB DOSYA BOYUTU

FrontLine Fury: Grand Shooter, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen aksiyon FPS oyunu.

FrontLine Fury: Grand Shooter, iPhone ve iPad’de oynanabilen ücretsiz FPS oyunları arasında en iyilerden biri. Grafikleri boyutuna göre son derece kaliteli, oynanış tarafında da Counter Strike oyunundan aşağı kalır yanı yok. Görevler alarak ilerlediğiniz oyunda her bölümde ayrı bir aksiyon sizleri bekliyor.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren aksiyon FPS oyunu FrontLine Fury: Grand Shooter, görev tabanlı oynanış sunuyor. Rehineleri kurtarmaktan bombayı etkisiz hale getirmeye kadar pek çok eylemi durdurmaya çalışıyorsunuz. Kimi zaman karşılarına doğrudan çıkarak, kimi zaman bulunduklara yere sessiz sedasız sızarak görevi tamamlıyorsunuz. Görev boyunca tabancadan el bombasına farklı silahlar kullanıyorsunuz. Komando asker olduğunuzdan her türlü silahı etkili şekilde kullanabiliyorsunuz.

Tüm teröristleri temizleyerek şehrin ve ülkenin güvenliğini sağlamaya çalıştığınız oyunda silahları ilerledikçe açıyor, karakterinizin yeteneklerini görevleri tamamladıkça geliştiriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • Frontline Commando: WW2

    Frontline Commando: WW2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Frontline Fort Night Last Royale Battle Survival

    Günümüzün en çok oynanan modu olan Battle Royale, Frontline Fort Night Last Royale Battle Survival mobil platformda da yerini aldı.
  • FRONTLINE COMMANDO

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.
  • Frontline Guard

    2. Dünya savaşında rol alarak aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • Fury Turn

    Fury Turn mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur