Frontline Guard

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

2. Dünya savaşında rol alarak aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

2. Dünya savaşından esinlenerek hazırlanan ve aksiyon dolu savaş sahnelerine yer verilen Frontline Guard, mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve nefes kesen savaş senaryosu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli silahlardan ve farklı özelliklere sahip askerlerden yararlanarak düşman birliklerini etkisiz hale getirmek ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir.

Online platformda dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü rakiplerle karşılaşarak aksiyon dolu savaşlar yapabilir ve ganimet mücadelesi verebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve nefes kesen savaş hikayeleri ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda düşman birliklerini etkisiz hale getirebilmek için faydalanabileceğiniz makineli tüfek, roket, füze, el bombası, dürbünlü, tabanca, mayın ve daha onlarca farklı savaş ekipmanı yer almaktadır.

Dilediğiniz silahları kullanarak savaşın ortasına dalabilir ve aksiyona doyabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Frontline Guard ile sizde güçlü bir ordu kurabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Guard

    Zombi istilasına karşı dur diyeceğiz.
  • FrontLine Fury: Grand Shooter

    FrontLine Fury: Grand Shooter, Android platformunda ücretsiz aksiyon FPS oyunu olarak yerini alıyor.
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Frontline Fort Night Last Royale Battle Survival

    Günümüzün en çok oynanan modu olan Battle Royale, Frontline Fort Night Last Royale Battle Survival mobil platformda da yerini aldı.
  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • FRONTLINE COMMANDO

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.
  • Clean Guard

    Clean Guard ile akıllı telefon ve tabletlerinizdeki gereksiz dosyaları silebileceksiniz.
  • Frontline Commando: WW2

    Frontline Commando: WW2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur