Frozen Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
7,911 TOPLAM İNDİRME
448 MB DOSYA BOYUTU

Frozen Free Fall, Windows 8 için epik bulmaca eşleştirme oyunudur.

Disney'in animasyon filmi Frozen esas olarak oluşturulmuş Frozen Free Fall oyunun Windows 8 sürümüdür. Arendelle Krallığı'nda destansı bir hikayenin içerisinde yer aldığınız oyunda çözmeniz gereken 75 buzlu bulmaca yer alıyor.

Anna, Elsa karakteriyle başladığınız hikaye, Arendelle Krallığı'nda geçiyor. Hikayede ilerledikçe Hans, Pabbie adındaki farklı karakterlerle tanışıyor ve hikayenin sonunu getirmek için birbirinden zorlu bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

Renkli ve güzel görünen buz kristallerinden aynı 3 renkte olanı yan yana getirmeye çalıştığınız oyunda karakterlerin özel güçlerini kullanarak daha hızlı ilerleyebilir ve daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz.

Disney yapımlarından Frozen Free Fall oyunu, animasyonları, grafikleriyle, hikaye moduyla oynaması en eğlenceli üçlü eşleştirme oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Calp

Frozen Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,558 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Disney'in en yeni oyunu Frozen Free Fall'da Arendell Krallığı'nda maceraya hazır olun.

Çizgi sinema dünyasının popüler isimlerinden Disney'in ücretsiz olarak sunduğu Frozen Free Fall, Arendelle Krallığı'nda geçen epik bir bulmaca eşleştirme oyunudur. Animasyon filmi Frozen'daki karakterlerin yer aldığı bulmaca türündeki oyunda, birbirinden çözülmesi zor 90 buzlu bulmaca yer alıyor.

Genç yaşta Elsa ve Anna adındaki karakterlerle başladığınız hikayede amacınız aynı 3 renkteki kristalleri bir araya getirerek bölümleri en yüksek puanla sonlandırmak. Tabii ki hamlelerinizi gerçekleştirmeden önce iki kere düşünmeniz gerekiyor. Aksi halde size verilen hamle limitine anında ulaşabiliyor ve oyuna yeniden başlamanız gerekiyor. Anna, Elsa, Hans, Pabbie ve daha onlarca karakterin yer aldığı bu epik bulmaca eşleştirme oyununda bazı bulmacaları tamamlayabilmeniz için karakterlerin özel güçlerini kullanmanız gerekiyor. 

Eğer Disney'in Frozen adını taşıyan animasyon filmini izlediyseniz, oyununu kesinlikle denemelisiniz. Destansı bir hikayenin parçası olmaya hazır olun.

Erkan Calp

Frozen Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
862 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Frozen Free Fall, Disney'in eğlence dolu dünyasında geçen destansı bulmaca eşleştirme oyunudur.

Arendelle Krallığı'nda geçen destansı bir hikayenin parçası olmaya hazır mısınız? Disney'in en yeni animasyon türündeki yapımı Frozen esas alınarak hazırlanmış Frozen Free Fall oyununda farklı karakterlerle hikayenin sonunu getirmeye çalışacaksınız.

Hikaye yönü ile diğer üçlü eşleştirme oyunlarından bir hayli farklı olan Frozen Free Fall'da 3 veya daha fazla aynı renkteki buz kristalini yan yana getirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bunu en yüksek puanla size verilen hareket sayısını aşmadan yapmanız gerekiyor.

90'dan fazla buzlu bulmacanın yer aldığı oyunda hikayeye Elsa ve Anna karakterleri ile başlıyorsunuz ve ilerledikçe Hans, Pabbie gibi farklı karakterle tanışıyorsunuz. Her bir karakterin kendine has benzersiz gücü, hikayede daha kolay ilerlemenizi sağlıyor.

1.1.0 sürümü ile birlikte yeni bölümlerin eklendiği, performans iyileştirmelerinin yapıldığı ve çeşitli hataların giderildiği oyunun Facebook sayfasını Facebook.com/DisneyMobile ziyaret ederek oyun hakkında ipuçları alabilir, haberleri takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

Frozen Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,247 TOPLAM İNDİRME
444 MB DOSYA BOYUTU

Frozen Free Fall, Disney'in animasyon filminden esinlenerek hazırlanmış bulmaca eşleştirme oyunudur.

Frozen Free Fall, Disney'in en yeni animasyon filmi Frozen'dan esinlenerek yapılmış destansı bir bulmaca eşleştirme oyunudur.

Tamamen ücretsiz oynanabilen Frozen Free Fall adlı oyunda temel amacınız, aynı 3 renkteki buz kristalini bir araya getirerek, en yüksek puanı elde etmek. Arendelle Krallığı'nda geçen oyunda Anna, Elsa ve farklı karakterlerin karşınıza çıkacağı, çözülmesi gereken 75 buz bulmacası sizleri bekliyor.

Genç yaştaki Elsa ve Anna karakterleri ile başladığınız oyunda hikaye ilerledikçe Hans ve Pabbie gibi birbirinden sevimli karakterlerle oynama şansı yakılıyorsunuz. Her bir karakterin de kendi özgü gücü bulunuyor. Anna'nın meşalesi, Elsa'nın elektriği, Hans'ın kılıcı ve daha onlarca özel gücü keşfedin.

Frozen Free Fall oyununda geçtiğiniz bölümleri SkyDrive hesabınıza kaydederek, Windows Phone'lu cihazınızda yarım kalan oyununuzu Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda devam edebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, Walt Disney'in aynı adı taşıyan filminin resmi oyunudur.
  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme türünde yepyeni Disney oyunu.
  • Frozen Match

    Frozen Match, Disney'in Frozen filmindeki karakterleri içeren bir eş bulma oyunu.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Frozen Flame

    MMO öğeleri barındıran yapısı ile Frozen Flame'de, Arcana şehrini vahşi ejderhalardan kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Flow Free

    Flow Free, oynaması son derece zevkli bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Fall Guys Ultimate Knockout

    Fall Guys PC Steam'de! Fall Guys Mobile çıkış yapmaya hazırlanırken Fall Guys Ultimate Knockout ile eğlenceli zaman geçirin.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, metro stili kullanıcı arayüzüne sahip popüler ve ücretsiz Sudoku oyunudur.