Fruit Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,125 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.

Fruit Crush, bir çok meyve arasında aynı olan en az 3 tanesini yan yana getirerek eşleştirmeniz gereken em ücretsiz hem de oldukça eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Bu tür oyunların en büyüğü Candy Crush Saga ile benzerlik göstermesine rağmen o kadar gelişmiş bir yapıya sahip olmayan Fruit Crush, yine de ücretsiz alterantfiler arasında yer alıyor. Bir çok farklı güçlendirme seçeneği ile zorlandığınız durumlardan kurtulabileceğiniz oyunda istediğiniz zaman eğlenebiliyorsunuz.

300'den fazla bölüm bulunan oyunu Android telefon ve tabletlerinize hemen indirip her sıkıldığınızda oynayıp eğlenebilirsiniz.

Barış YANIK

Fruit Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,377 TOPLAM İNDİRME

Fruit Crush, etkileyici grafikleri ve eğlenceli oyun yapısı ile oynarken oldukça eğleneceğiniz ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur.

Fruit Crush, meyveleri keserek dilimleme ve 3'lü eşleme oyunlarının birleşimi olarak nitelendirebileceğğimiz eğlenceli ve ücretsiz iOS bulmaca oyunudur.

Oyunda yapmanız gereken renkli ve lezzetli meyvelerden aynı olanları gruplar halinde patlatarak bir sonraki bölüme geçmek. Klasik, Süreli ve Yarışma olara 3 farklı oyun modu bulunan uygulamada en çok hoşunuza giden oyun modunu seçerek saatlerce keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Meyve patlamarında göreceğiniz etkileyici animasyonlar ve renkli meyveler ile oldukça keyifli bir oyun yapısınasahip olan Fruit Crash içerisinde bir çok bölüm bulunmaktadır. Bulmaca oyunlarının standart özelliklerinden olan ilerledikçe artan seviye zorlulukları Fruit Crash'te de karşımıza çıkıyor. Bu nedenle zorlandığınız bölümlerde kullanabilmeniz için 4 farklı güçlendirici özellik bulunuyor. Bu özellikleri doğru yerlerde kullanarak kendinize avantaj sağlayabilir ve bir sonraki bölüme geçebilirsiniz. Özellikle yarışma modunda oldukça heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun içerisindeki reklamları görmek istemezseniz 2.99 $ karşılığında kaldırabiliyorsunuz. Fakat boyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Yeni ve farklı bir bulmaca oyunu arayışında iseniz Fruit Crash'i kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Özellikler:

  • Etkileyici frafik ve animasyonlar
  • 4 Farklı güçlendirme
  • 3 Farklı oyun modu
  • Game Center desteği
  • Aldığınız puanları Facebook üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşma imkanı
Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Swipe!

    Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Scoot

    Fruit Scoot, eşleştirme oyunlarına merakı olanların seveceği türden bir oyun.