Fruit Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Fruit Monsters her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil renk eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleştirme oyunu olan Fruit Monsters'da ana kahramanlarımız ilginç bir şekilde kendilerini dünyada bulan meyve canavarları. Kahramanlarımız hapsoldukları dünyadan kurtulmak ve gezegenlerine geri dönebilmek için evlerine sinyal göndermek zorundalar. Bu iş için de aynı renkte olan en az üç meyve canavarının yan yana gelmesi gerekiyor. Biz de onların yanu yanma gelmelerine yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Fruit Monsters, temel olarak Candy Crush Saga gibi oyunların bir kopyası. Oyunda bölümleri geçmek için ekranda gördüğünüz aynı renkteki canavarları birleştiriyorsunuz, kombolar yaparak toplu bir şekilde onları patlatabiliyorsunuz. Ekrandaki bütün canavarları patlattığınızda ise bölümü geçiyorsunuz. Bu türe çok büyük yenilik getirmeyen Fruit Monsters boş vakit öldürmek için değerlendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

Fruit Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Fruit Monsters eğer Candy Crush Saga benzeri bulmaca oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil üçlü eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Fruit Monsters'da ana kahramanlarımız meyveden yaratılmış canavarlar. Aslında farklı bir gezegende yaşayan meyve canavarlarımız bir gün ilginç bir şekilde dünyaya ışınlanıyorlar. Dünyada hapsolan kahramanlarımızın kurtulabilmeleri için tek şansları ise birlikte evlerine sinyal gönderebilmeleri. Bu iş için aynı renkteki en az 3 meyve canavarının yan yana gelmesi gerekiyor. Biz de onlara bu işi gerçekleştirebilmeleri için yardımcı oluyoruz.

Fruit Monsters'ın oynanışı Candy Crush Saga gibi bulmaca oyunlarıyla hemen hemen aynı yapıda. Oyunda yapmanız gereken şey ekranda göreceğiniz aynı renkteki meyve canavarlarını yan yana getirerek onları patlatmak ve kombolar yaparak ekrandaki bütün meyve canavarlarını kurtarmak. Oyun boyunca karşımıza çeşitli bonuslar da çıkabiliyor. Fruit Monsters'ın bir Candy Cush Saga kopyası olduğu ve bu tür için çok yeni birşey sunmadığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Swipe!

    Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Pudding Monsters

    Pudding Monsters, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli, yapışkan ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.