Fruit Pop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,297 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Fruit Pop, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Oynadıkça bağımlısı olacağınız bulmaca oyunlarından biri olan Fruit Pop, etkileyici grafiklere ve mükemmel patlama animasyonlarına sahip.

Oyundaki amacınız bölüm içinde bulunan tüm meyveleri, parmağınız yardımıyla yerlerini değiştirip aynı tür olanları eşleyerek patlatmak. Büyük ve zincirleme patlamalar gerçekleştirerek daha yüksek puanlar alabilirsiniz. Fakat büyük patlama yapmaya çalışırken gördüğünüz diğer eşleme seçeneklerini de kaçırmamanız gerkeiyor.

Oynamayı öğrenmesi kolay olan oyunda usta olmak biraz zamanınızı alabilir. İlerledikçe zorlaşan bölümlerde ekstra yetenek kazandığınız özellikleri toplayarak oyun hızınızı arttırabilir veya ekstra süre kazanabilirsiniz. Süreye karşı yarıştığınız oyunda tüm meyveleri patlatıp alabildiğiniz kadar çok puan alarak bölümleri geçmelisiniz. Arkadaşlarınız ile yarışma fırsatı bulacağınız Fruit Pop ile keyifli vakit geçirmek mümkün.

Özellikler:

  • 3 Boyutlu muhteşem meyve patlama animasyonları
  • Öğrenmesi kolay
  • Güçlü ekstra yetenekler
  • Arkadaşlarınız ile haftalık turnuva içinde yarışma şansı
  • Renkli ve farklı türdeki sevimli meyveler

Yeni ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Fruit Pop sizin için iyi bir tercih olacaktır. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Fruit Pop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
37.7 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Pop, oynadıkça bağımlısı olacağınız eşleme yaparak tüm meyveleri patlatmanız gereken oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Fruit Pop, büyük zincirlemeler halinde reaksiyon başlatıp tüm meyveleri patlatmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Oyun içerisinde bir çok bölüm sayesinde sınırsız eğlenebilirsiniz. iPhone, iPad ve iPod sahipleri uygulamayı ücretsiz olarak cihazlarına indirerek oynayabilirler.

Oyunda meyveleri patlatabilmek için, meyvelerin yerini parmağınız ile değiştirerek eşlemelisiniz. Aynı renk ve türdeki meyveleri bir araya getirerek yapacağınız eşlemeler sonucu meyveler patlar. Yatay ve dikey olarak eşleyebileceğiniz meyveler bir araya geldiklerinde patlayarak size puan kazandırıyorlar. Bölümü bitirip bir sonrakine geçmek için yapmanız gereken ise tüm meyveleri patlatarak temizlemek.

Oldukça güzel grafiklere sahip olan Fruit Pop, bulmaca oyunlarından beklenebilecek olan grafik kalitesinden daha iyi grafiklere sahip. Grafikleri dışında, yüksek kaliteli animasyonları ile sürekli heyecanlı kalmanızı sağlayan oyunu seveceğinize eminim. Ayrıca arkadaşlarınız ile yarışmak mümkün.

Oyuncular farklı yarar sağlayan özellikleri toplayarak oynama hızlarını arttırabilir veya ekstra zaman kazanabilir.

Bulmaca oyunları oynamayı sevenler için iyi bir alternatif olacak olan Fruit Pop'u oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Fruit Swipe!

    Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Scoot

    Fruit Scoot, eşleştirme oyunlarına merakı olanların seveceği türden bir oyun.
  • Fruit Worlds

    Fruit Worlds, eşleştirme oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken bir seçenek.