Fruit Revels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Fruit Revels'ta aynı türden meyveleri yan yana getirerek tüm ekranı temizlemeye çalışıyoruz.

Fruit Revel, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde eğlenceli bir eşleştirme oyunu oynamak isteyenlerin kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyuna ilk girdiğimiz andan itibaren kendimizi renkli grafiklerin ve sevimli karakter modellemelerinin arasında bulduk. Açıkçası ilk bakışta oyunun çocuklara hitap ettiğini düşünmüştük fakat oynadıktan sonra fikrimiz epey değişti. Fruit Revels her yaştan oyunseverin, özellikle eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların, ilgisini çekecek niteliklere sahip.

Oyundaki temel amacımız aynı meyveleri yan yana getirmek ve bu şekilde onları ekrandan temizlemek. Eşleştirme işlemini tamamlayabilmek için en az üç adet aynı meyvenin yan yana gelmesi gerekiyor. Elbette üçten fazla denk getirebilirsek daha fazla puan alıyoruz. Oyundaki serüvenimiz boyunca karşımıza farklı tipte karakterler çıkıyor ve bizimle bir şekilde etkileşime giriyorlar.

Fruit Level'da bölümler kolaydan zora doğru ilerleyecek şekilde tasarlanmış. Bölümlerin birçoğunda karşımıza güçlediriciler ve puan artırıcılar çıkıyor. Bunları akıllıca kullandığımız takdirde hem bölümleri daha kolay bitiriyor hem de daha fazla puan alıyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Swipe!

    Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Scoot

    Fruit Scoot, eşleştirme oyunlarına merakı olanların seveceği türden bir oyun.