FunFair Coin Pusher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen FunFair Coin Pusher mobil oyunu, şansına güvenen kullanıcıları ödüle boğacak eğlenceli bir şans oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen FunFair Coin Pusher mobil oyunu, hediye kazanmaktan hoşlanan ve şansına güvenen oyuncuların tercihi olacak eğlenceli bir mobil oyundur.

Eğer eğlence parklarında ve kumarhanelerin tümünde görülen jackpot makineleri dikkatinizi cezp ediyorsa FunFair Coin Pusher mobil oyunu tam size göre. Zira oyunda hediyeler ve altınlar adeta havada uçuşuyor. Tam bir hediye karambolünün yaşandığı oyunda eğlencenin dibine vuracaksınız.

FunFair Coin Pusher mobil oyunu sunduğu günlük bonuslar ve 400’den fazla ödül çeşidiyle bileğine güvenen kullanıcıları bekliyor. Günlük hayatta bunaldığınız anlarda ve bekleme sürelerinde yüzünüze tebessüm ettirecek bir oyun olan FunFair Coin Pusher, Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Yağız Sarman

FunFair Coin Pusher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen FunFair Coin Pusher mobil oyunu, kullanıcılarını ödüllere doyuran keyifli bir şans oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen FunFair Coin Pusher mobil oyunu, eğlence parklarını ve kumarhaneleri süsleyen jackpot makinelerini mobil cihazlar vasıtasıyla ceplere taşıyan eğlenceli bir mobil oyundur.

FunFair Coin Pusher mobil oyunu öncelikle oyuncuların gözünü doyurmayı hedeflemiş olacak ki kullanıcılar oyunda adeta hediyeden önünü göremeyecek. Jackpot makinelerinden aşina olduğunuz üzere kolu çekerek çeşitli hediyelere ve altınlara kavuşacağınız oyunda tam bir ödül kaosu yaşanacak.

Oyunun sunduğu günlük bonuslarla da hediye alternatiflerinizi genişletebilir ve hatta ilerleyen bölümlerde bu hediyeleri daha da büyütmek için kazandıklarınızı paraya çevirebilirsiniz. 400’den fazla ödül seçeneği ve 20’den fazla oyun makinesi barındıran FunFair Coin Pusher mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coin Dozer

    Zevkli bir şans oyunu
  • Sky Blocks Pusher: Sokoban

    Sky Blocks Pusher: Sokoban, size verilen blokları doğru boşluklara götürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Fat Pusher

    Fat Pusher Android oyununda engelleri aşarak platform sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz.
  • Candy Party: Coin Carnival

    Candy Party: Coin Carnival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şans oyunudur
  • Coin Pumper

    Coin Pumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Coin Master APK

    Coin Master APK, android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Coin Princess

    Coin Princess, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.