Funny Food

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Funny Food, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eğitici çocuk oyunudur.

Funny Foodgıdaları yıkama ve yerlerine koymadan bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye kadar tamamen çocuklar için geliştirilen bir eğitici çocuk oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden oynayabileceğiniz oyunda, geometrik şekiller, renkler, parça ve bütün halindeki birimler, mantık, boyutlar, vb. konularla çocuklarınızın mobil platformlarda keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Daha önce incelediğimiz oyunlara baktıysanız çocuk kategorisindeki oyunların genellikle ücretli olduğuyla karşılaşmıştık. Funny Food ise kapsamlı olması ve ücretsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Çocuklarınızın yaratıcı düşünme ve bilişsel düşünmeyi geliştirmesine olanak tanıyan oyun, ayrıca, dikkati, hayal gücünü geliştirmeye ve oran kavramını öğretmeyi de vaad ediyor. Her anlamda (Grafikler, ses efektleri ve arayüz dahil) tam aradığınız uygulamayla karşı karşıya olduğunuzu söyleyebilirim. 

Özellikleri:

  • 15 öğretici oyun
  • Çocuklar için 10 eğitici konsept
  • 50 çeşit gıda
  • Komik karakterler, animasyon ve etkileşimler
  • Mantık, dikkat, hafıza ve düşünmeyi geliştirme
Gökhan Abay

Funny Food

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Funny Food, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir çocuk oyunudur.

Funny Food, tamamen küçük yaştaki kullanıcılar düşünülerek geliştirilmiş bir eğitici çocuk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda ebeveyn kontrolünde çocukların oynayabileceği bu oyunda, birbirinden farklı onlarca eğitici oyunla güzel vakit geçirebilirsiniz. Geometrik şekiller, renkler, parça ve bütün halindeki birimler, mantık, boyutlar, vb. konuları ele alan Funny Food'a dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Funny Food'da benim oynadığım dönemde 15 oyun bulunuyor ama bu sayı giderek artacak gibi duruyor. Zira durmadan yeni özellikler eklenen bir oyunla karşı karşıyayız. Göze hoş gelen grafikleri ve çocukların kolaylıkla anlamasını sağlayan dinamikleriyle dikkat çeken oyun, tüm gıdaları farklı kamyonlara yüklemekten tutun da bulmacalara kadar geniş bir yelpazede eğlenmemizi sağlıyor. Açıkçası yaş gereği ben keyif alamadım ama ebeveyn kontrolündeki çocukların, gıdaları yıkama ve yerlerine koyma, kavanozlara konacak yiyecekleri bulma gibi oyunlarda çok iyi vakit geçireceklerini rahatlıkla söyleyebilirim. 

Çocuklarınızın renkler, şekiller, boyutlar vb. farklı konseptlerle tanışmasını istiyorsanız Funny Food oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmek için çocukların bu tip oyunlara daha fazla yönelmesi gerektiğini de belirtmeliyim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frozen Food Maker

    Frozen Food Maker, çocukların büyük keyifle oynayacakları oyunlardan bir tanesi.
  • Xray Scanner Funny

    Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.
  • Emoji Keyboard-Funny &Colorful

    Emoji Keyboard-Funny &Colorful kullanışlı bir emoji klavye uygulamasıdır
  • Funny Ringtones

    Funny Ringtones, Android telefonlarda kullanabileceğiniz bir zil sesi uygulamasıdır.
  • Funny Camera

    Funny Camera, mobil cihazlarınızın kamerasını kullanarak komik ve eğlenceli fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Funny or Die

    Funny or Die, hergün yeni videolar izleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan komik ve ücretsiz bir Android video izleme uygulaması.
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • Fast Food Rampage

    Fast Food Rampage, şehirdeki tüm insanları fast food yiyecekler ile patlatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.