Funny Racing Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Birbirinde güzel tasarıma sahip onlarca araba ile eğlenceli yarışlara katılacağınız ve zorlu parkurlarda mücadele ederek birinci olmak için çabalayacağınız Funny Racing Cars, mobil platformda yarış oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Çizgi film tarzındaki renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı modellerdeki onlarca yarış arabası arasından dilediğinizi seçerek çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışmak ve puan toplayarak seviye atlamaktır.

Engebeli yollarda ilerleyerek parkurdaki altınları toplamalı ve bitiş çizgisine ulaşarak görevleri tamamlamalısınız. Topladığınız altınlarla araçlarınızı restore edebilir ve yeni desenler çizebilirsiniz.

Ayrıca motorların gücünü artırarak daha hızlı araçlara sahip olabilir ve farklı renklere boyayabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni arabaların kilidini açabilir ve eğlenceye hız kesmeden devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Funny Racing Cars, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Funny Racing Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
63.2 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Engebeli yollarda ilerleyerek çeşitli engelleri aşmak için mücadele edeceğiniz ve parkurdaki altınları toplayarak aracınızı yükseltebileceğiniz Funny Racing Cars, yarış oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Çizgi filmi andıran canlı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, birbirinde hızlı onlarca yarış arabası ile zorlu parkurlarda mücadele ederek altın toplamaktır.

Topladığınız altınları kullanarak yeni otomobillerin kilidini açabilir ve araçlarınızı yükseltebilirsiniz. Arabalarınızı farklı renklere boyayabilir ve yeni desenler çizebilirsiniz. Ayrıca araçların motorlarını güçlendirerek hız kazandırabilir ve yarışlarda daha başarılı olabilirsiniz.

Oyunda farklı tasarıma ve özelliklere sahip onlarca yarış arabası yer almaktadır. Ayrıca birbirinden farklı engellerle ve tuzaklarla donatılmış birçok ilginç parkur bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve bağımlısı olacağınız Funny Racing Cars’a sizde ücretsiz olarak ulaşabilir ve nefes kesen yarışlar yaparak macera dolu bir serüvene atılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Mad Cars Fury Racing

    Uçurum kenarlarında yarışacağız.
  • Dirt Trackin Sprint Cars

    Rekabetçi yarışlara katılacağız.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.
  • GMG Racing

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Cyberline Racing

    Ölüm yarışına hoş geldiniz.