Fury Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir motor yarışı

Fury Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir motor yarışı oyunu olarak dikkat çekiyor. Türkçe adıyla "Çılgın Motorcu" anlamına gelen oyunda çılgınlıklar yapabiliyor ve diğer yarışçılarla kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Galip gelmek için becerilerinizi sonuna kadar sınamanız gereken oyunda farklı motorları kullanarak bitiş çizgisine ulaşmanız gerekiyor. Farklı oyun modlarına sahip olan oyunda farklı silahları da kullanabiliyorsunuz. Acımasız bir yolculuğa çıkabileceğiniz oyunda gerçekçi bir atmosfer yer alıyor. Kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda farklı karakterler ve motorlar kullanabiliyorsunuz. Onlarca farklı silahın da yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız büyük bir keyifle oynayabileceğinizi düşündüğüm Fury Rider, sizleri bekliyor. Kolay kontrolleri ve akıcı oyun deneyimi ile Fury Rider oyununu mutlaka denemelisiniz.

Fury Rider oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fury Cars

    Mad Max filmindeki araçları kullanıyoruz.
  • Swing Rider

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • FrontLine Fury: Grand Shooter

    FrontLine Fury: Grand Shooter, Android platformunda ücretsiz aksiyon FPS oyunu olarak yerini alıyor.
  • Scribble Rider

    Doğru tekerleği çiz ve oyunu birincilikle bitir.
  • Chicken Rider

    Hayvanları özgürlüğüne kavuşturun.
  • Tornado Fury

    Tornado Fury, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir doğal afet oyunu.
  • Rally Fury APK

    Rally Fury Aşırı Ralli Araba Yarışı APK, ralli tutkunlarına tavsiyemizdir. Ücretsiz oynanan oyun, internetsiz ve online yarış seçeneği sunuyor.