Fury Roads Survivor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
500 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Fury Roads Survivor, post-apokaliptik modifiyeli araçların yer aldığı sıra dışı yarış oyunu.

Fury Roads Survivor, post-apokaliptik modifiyeli araçlarla kovalamaca içerisine girdiğimiz aksiyon filmlerini aratmayan sahneler yaşatan enfes bir Android oyunu ve ücretsiz olarak indirilmeye sunulması da ayrı bir güzel olmuş.

Tepe kamera açısından oynanan sıra dışı yarış oyununda harabe binalarla dolu yaşam esintileri olmayan bir dünyada açıyoruz gözümüzü. Benzimize göz dikmiş temizleyici adı verilen bir gruptan kaçmaya çalışıyoruz. Çivili arabalar, zırhlı alev silahları, tank kadar etkileyici arabalar ve daha nice düşmana karşı hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Arabamızı silahla donatamadığımız durumda akrobatik hareketlerle atlatmaya çalışıyoruz peşimizdekileri.

Hayatta kalabilmek için çılgın olmaktan başka şans tanımayan oyunda birçok farklı araçla birlikte gerek korunma gerekse de saldırı amaçlı kullanabileceğiniz silah var.

Erkan Calp

Fury Roads Survivor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Fury Roads Survivor, post apokaliptik araçların bulunduğu sıra dışı yarış oyunu.

Fury Roads Survivor, izometrik 3 boyutlu voksel dünyada geçen kuralların hiçe sayıldığı hayatta kalma üzerine kurulu yarış oyunu. iOS cihazlarınızda kuralların olduğu ve belli görevleri yapmaya iten klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız biraz Mad Max: Fury Road filmini anımsatan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Detaylı tasarlanmış çevre ve araba modellemeleriyle görsel açıdan zengin duran oyunda aksiyon hiç dinmiyor desem yeridir. Peşimizde aracımızın benzinine göz dikmiş bir grup var ve onlardan kaçma mücadelesi veriyoruz. Çivili arabalar, zırhlı lav silahları, tank arabalar ve daha onlarca bizi bitirmekte kararlı düşman ve engel mevcut.

Harabe binalarla dolu bir avuç insanın yaşayıp yaşamadığı meçhul ıssız bir yerde hayatta kalmak için çılgın yarışçı rolüne büründüğümüz oyunda çok sayıda post-apokaliptik modifiyeli araç ve onları gerek savunma gerekse de saldırıda güçlü kılan silah seçeneği var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Wild Roads

    Wild Roads, retro görselli engebeli arazide yarış oyunu.
  • Blocky Roads

    Blocky Roads, farklı ortamlarda kendi tasarladığınız arabayla yarışabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Fury Survivor: Pixel Z

    Virüs çoktan sızdırıldı, insanlığı kurtabilir misin?
  • Rally Fury APK

    Rally Fury Aşırı Ralli Araba Yarışı APK, ralli tutkunlarına tavsiyemizdir. Ücretsiz oynanan oyun, internetsiz ve online yarış seçeneği sunuyor.
  • Fury Cars

    Mad Max filmindeki araçları kullanıyoruz.
  • Mad Cars Fury Racing

    Uçurum kenarlarında yarışacağız.
  • Fury Rider

    Eğlenceli bir motor yarışı