Futsal Football 2014

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME

Futsal Football 2014, futbol hayranlarının Android mobil cihazları üzerinde salon futbolu olarak bilinen futsal oynayabileceği ücretsiz ve eğlenceli bir oyun.

Futsal Football 2014, kendi Milli takımınızı seçerek rakiplerinize goller yağdırabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunu. Ücretsiz olarak sunulan oyunun kalitesi çok yüksek olmamasına rağmen oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Salon futbolu olarak bildiğimiz futsalı daha önce görmediyseniz oyunu indirerek kendiniz oynaybiliyorsunuz. Oyuna girdikten sonra ilk olarak takım seçmeniz ve daha sonra Dünya Şampiyonası'na katılmanız gerekiyor. Karşınıza gelen rakipleri birer birer yenerek şampiyon olmalısınız.

Oyunun kontrolleri ilk başta sizi zorlayabilir fakat alıştıktan sonra bir problem yaşamıyorsunuz. Ekranın sol altındaki yön tuşlarını kullanarak oyuncularını hareket ettirebilir. Sağ tarafta çıkan tuşlar ile pas atabilir yada şut çekebilirsiniz. Oynadığınız maçların bilgileri ekranın üst kısmında gösteriliyor.

2 farklı stadyum seçeneği olan oyundaki grafikler çok üst seviyede olmasada, sesler oldukça gerçekçi. Oyunda seçebileceğiniz milli takımlar sırasıyla; Almanya, Arjantin, Uruguay, Brezilya, İspanya, Fransa, Portekiz, İtalya, Amerika, İngiltere, Türkiye ve Endonezya.

Siz de ay yıldızlı Milli takımımızı seçerek Dünya Şampiyonu olmak için oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Futsal Football 2

    Futsal Football 2, dinamik bir altyapı sunan, keyifli bir futbol oyunudur.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • Crazy Football 14

    Crazy Football 14, Dünya Kupası 2014'e özel olarak hazırlanan ve kupaya katılan takımlardan birini seçerek oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.