FZ9: Timeshift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
464 TOPLAM İNDİRME

FZ9: Timeshift, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz FPS oyunu.

FZ9: Timeshift, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunlarından biri. Hikaye modu, PvP mücadeleler, özel görevler, haftalık meydan okumalar gibi birbirinden heyecanlı oyun modları sunuyor. Askeri oyunları seven biriyseniz kaçırmayın derim.

Kaliteli grafikler sunan birinci şahıs nişancı (FPS) oyununda bir terör örgütünün kökünü kurutmakla görevlendirilmiş Amerikan askerinin yerine geçiyorsunuz. Keskin nişancı tüfeği, makineli tüfek, roketatar ve daha birçok silahı ustalıkla kullanabiliyorsunuz. Görev boyunca başarılı olduğunuz sürece silahınızı yükseltme, kendi özel silahınızı oluşturma şansına sahipsiniz.

Uzun oynanış süresi sunan hikaye modunun yanında diğer oyuncularla karşı karşıya geldiğiniz PvP, değerli kaynakları toplamaya çalıştığınız Cycle Missions ve sürpriz içerik sunan Weekly Challenge adını taşıyan üç oyun modu bulunmakta.

Erkan Calp

FZ9: Timeshift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

FZ9: Timeshift, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunları arasında.

FZ9: Timeshift, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli FPS oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Görsellik, oynanış, içerik… Her yönden kalitesini gösteren FPS oyununda bir terörist grubun kökünü kazımayla görevlendirilen Amerikan askerinin yerine geçiyoruz.

Keskin nişancı (sniper) tüfeği, makine tüfekler, roketatar ve daha nice etkili silahı kullanabildiğimiz oyunda hikaye modu, PvP, haftalık meydan okumalar gibi her biri farklı heyecan sunan sürükleyici modlar yer alıyor. Hikaye modunda 30’a yakın görev bizleri beklerken, PvP modunda dünya genelinde oyuncularla birebir kapışma fırsatımız oluyor. Haftalık meydan okumalarda da sürpriz içerikler sunuluyor.

Oyunda kullanabildiğimiz tüm silahları upgrade edebildiğimiz gibi özelleştirme seçenekleriyle kendi özel silahımızı yapabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Timeshift burst

    Timeshift burst uygulaması ile en iyi anları asla kaçırmayın.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!