Galactic Phantasy Prelude

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
318 TOPLAM İNDİRME

Galactic Phantasy Prelude, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir uzay simülasyonu oyunudur.

Galactic Phantasy Prelude, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri uzayda geçen ücretsiz bir aksiyon, macera ve rol yapma oyunudur.

Bir uzay gezgininin maceralarını konu alan oyunda uzay geminize atlayarak uzayın derinliklerini keşfediyor ve sizlere verilen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Devasa bir evrenin açık dünya haritası içerisinde kullanabileceğiniz büyüklü küçüklü toplam 46 adet uzay aracının yer aldığı oyunda, ayrıca kullanmakta olduğunuz uzay aracı için 1000'lerce özelleştirme seçeneği de sizleri bekliyor.

 

Konsol kalitesindeki etkileyici efektleri ve sürükleyici oynanışıyla siz uzay meraklılarını kendisine bağlayacak olan Galactic Phantasy Prelude'ü elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

Frigate, Transport, Destroyer, Cruiser, Battleship ve Battlecruiser gibi birçok uzay gemisi sınıfının yer aldığı oyunda, her sınıfın kendisine özgü farklı özellikleri bulunmaktadır. Uzay geminizi istediğiniz silahlar ve araçlarla donatarak, savaş stratejinize yön verebilirsiniz.

Tüm bunların dışında yapmanız gereken görevler ve düşmanlarınıza karşı vereceğiniz uzay savaşları, oyunu gerçekten çok daha etkileyici ve farklı bir boyuta taşıyor.

Eğer uzay konseptini ve savaş oyunlarını seviyorsanız, Galactic Phantasy Prelude'ü mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Galactic Phantasy Prelude

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
259 MB DOSYA BOYUTU

Galactic Phantasy Prelude, iOS işletim sistemine cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz uzayda geçen bir macera ve aksiyon oyunudur.

Galactic Phantasy Prelude, iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri uzayda geçen bir rol yapma, savaş ve aksiyon oyunudur.

Uzay geminize atlayarak uzayın derinliklerini keşfedeceğiniz, size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız ve düşmanlarınızla amansız savaşlara gireceğiniz oyun, gerçek bir uzay simülasyonu deneyimini tam anlamıyla oyunseverlere sunmaktadır.

Frigate, Transport, Destroyer, Cruiser, Battleship ve Battlecruiser gibi bir çok farklı uzay gemisi sınıfının yer aldığı oyunda kullanabileceğiniz büyüklü küçüklü toplam 46 adet uzay gemisi ve her uzay gemisi için farklı özelleştirme seçenekleri bulunmaktadır.

Devasa bir evren içerisinde istediğiniz rotayı takip edebileceğiniz oyun, aynı zamanda açık dünya haritasına sahip oyunlara da güzel bir örnek teşkil etmektedir.

Konsol kalitesindeki etkileyici grafikleri, sürükleyici oynanışı, ortama uygun oyun içi müzikleri, farklı uzay gemileri, inanılmaz savaş dinamiği, özelleştirme seçenekleri ve çok daha fazlasını sizlere sunan Galactic Phantasy Prelude, gerçekten uzay, savaş ve rol yapma oyunlarını seven oyuncular için mükemmel bir oyundur.

Uzay geminize atlayarak, evreni keşfetmeye hazırsanız Galactic Phantasy Prelude'ü hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek, oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galactic Nemesis

    Galactic Nemesis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Phantasy Star II

    Phantasy Star II mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Galactic Attack: Alien

    Galactic Attack: Alien, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı shoot em up oyunu.
  • Star Wars: Galactic Defense

    Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Galactic Jump

    Galactic Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Galactic Rush

    Galactic Rush, insanlar ile uzaylıların hız savaşını konu alan sonsuz koşu türünde bir Android oyunu.
  • Space Ball - Galactic Clash

    Şampiyon olmaya çalışacağız.
  • Aeon Wars: Galactic Conquest

    Uzayda size ihanet edenin cezasını kesin.