Galaga Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Galaga Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Galaga Wars, Japon oyun geliştiricisi Namco'nun ilk olarak 1981 yılında yayınladığı efsanevi oyunun günümüz mobil cihazları için geliştirilmiş yeni sürümü. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunu olan Galaga Wars'da evreni istilacılardan korumaya çalışan bir uzay gemisi pilotunun yerine geçiyoruz. Uzaylılar gezegenleri ele geçirmek için ordularını topluyorlar ve bütün güçleriyle saldırıyorlar. Biz ise bütün bu uzaylılar karşısında tek başımıza savaşıyoruz. Uzay gemimize silahlarımızı yükledikten sonra gökyüzüne açılıyoruz ve düşmanlarımızla çarpışmaya başlıyoruz.

Galaga Wars, Invaders benzeri bir aksiyon oyunu. Her bölümde düşmanlarımız ekranın üst bölümüne yerleşiyorlar ve sırayla bize saldırıyorlar. Biz bir yandan düşmanlarımızın ateşinden kaçıyoruz, bir yandan da ateş ederek düşmanları birer birer temizliyoruz. Bölümleri geçtikçe karşımıza güçlü bölüm sonu canavarları da çıkıyor.

Galaga Wars'da farklı uzay gemilerini kullanabiliyoruz. Bu gemileri geliştirebilmemiz de mümkün. Klasik oyunun yeni mobil versiyonu güzel grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Galaga Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Galaga Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunudur

Galaga Wars eğer klasik bir uzay savaşı oyunu oynamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Galaga Wars aslında ilk olarak 1981 yılında yayınlanmıştı. Çıktığı dönem bir efsaneye dönüşen Galaga, çıkışının 35. yılını kutlamak amacıyla yenilendi ve mobil cihazlar için yayınlandı. Galaga Wars'da bizi daha güzel grafikler ve bol aksiyon beklerken oyunun klasik yapısına sadık kalınıyor.

Galaga Wars'da gezegenleri işgal etmeye çalışan uzaylılarla çarpışıyoruz. Oyunda farklı uzay gemilerini seçebilmemize de imkan veriliyor. Düşmanlarımızı yok ettikçe uzay gemilerimizi geliştirebiliyor, dayanıklılıklarını ve ateş güçlerini artırabiliyoruz.

Galaga Wars'da düşmanlar ekranın üst bölümünde dizilip bize sırayla saldırıyorlar. Biz düşman ateşinden kaçarak ateş ediyoruz. Oyunda zorlu bölüm sonu canavarı savaşları da yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaga Revenge

    Filonu tasarla ve mümkün olduğunca fazla galaksiyi kurtar.
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Car Wars 3D: Demolition Mania

    Car Wars 3D: Demolition Mania aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • SD: Space Wars

    SD: Space Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay oyunudur.
  • Siege: Titan Wars

    Siege: Titan Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Squad Wars

    Squad Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur