Game Girls Hairstyles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Game Girls Hairstyles güzellik salonumuza gelen mankenlerin isteklerini gerçekleştirmek için çaba sarfettiğimiz bir oyun.

Game Girls Hairstyles özellikle çocukların büyük bir keyifle oynayacağı ücretsiz bir Android oyunu. Tablet ve akıllı telefonlar üzerinde sorunsuzca çalışan bu oyunda farklı saç modelleri tasarlıyoruz, makyaj yapıyoruz ve modelleri giydiriyoruz.

Game Girls Hairstyles aslında güzellik salonu işleme oyunu olarak düşünülebilir. Oyuna girdiğimizde karşımız dört farklı kategori çıkıyor. Bu kategoriler; spa, makyaj, saç tasarımcılığı ve kıyafet seçimi. Bunlardan istediğime girip oyunu oynamaya başlayabiliyoruz. Karşımıza gelen modelleri istediğimiz gibi giydirebiliyor ve her türlü güzellik işlemleriyle ilgilenebiliyoruz. Bu bağlamda oyunu kız çocuklarının beğenerek oynayacağı oyunlar arasında gösterebiliriz.

Grafik olarak eğlenceli ve sevimli türden modellemelere yer verilmiş. Buna ek olarak kontroller de bir o kadar basit. İstediğimiz herhangi bir şeyi kolayca seçip uygulayabiliyoruz. Çok fazla seçenek olduğu için istediğimiz her şeyi uygulayabiliyoruz. Oyuncuyu kısıtlamayan ve keyifli atmosferiyle dikkat çeken Game Girls Hairstyles, bu kategoride eğlenceli bir oyun arayan herkesin göz atması gereken cinsten.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cute Girls Hairstyles

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Fix It Girls - Summer Fun

    Fix It Girls - Summer Fun, başarılı oyun serisi Fix Iy Girls'ün yaza özel çıkarılmış olan yeni ve eğlenceli oyunu.
  • Equestria Girls

    Equestria Girls ile Android cihazlarınızdan kız karakterlerinizi giydirebilir ve maceradan maceraya koşabilirsiniz.
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Berry Farm: Girls Pastry Story

    Pasta yapımı ve oyun keyfini bir araya getiren ücretsiz bir çalışma arayanlara tavsiyemiz Berry Farm: Girls Pastry Story.
  • Fix It Girls - House Makeover

    Küçük kızlara özgüven aşılayacak başarılı bir oyun olan Fix It Girls - House Makeover tamir ve ev düzenleme hakkında önemli detaylar öğretiyor.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Tayo's Driving Game

    Eğlence ve eğitimi bir araya getiren bir çocuk oyunu olan Tayo's Driving Game tamamen ücretsiz.