Game Sultan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
519 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Game Sultan uygulaması sayesinde pek çok oyuna dair kuponları Android mobil cihazlarınızdan hemen satın alabiliyorsunuz.

Son yıllarda oyun satın almak veya oyunlar içerisindeki çeşitli nesneleri satın almak isteyen kullanıcıların direkt olarak ödeme yapmak yerine bu iş için çeşitli aracı şirketleri kullandıkları bir gerçek. Zira bazı oyun yayıncıları ülkemize destek vermiyorlar veya fiyatlar ülkemiz oyuncuları için biraz fazla pahalı olabiliyor.

Game Sultan uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının bu amaçla kullanabilecekleri uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamada açtığınız hesabı kullanarak çok sayıda oyuna dair satın almalar gerçekleştirebiliyor, hemen kodunuzu alabiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzünün oldukça kolay ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmış olması ve Türkçe desteğine sahip olması ise tabii ki diğer avantajları arasında yer alıyor. Zaman zaman yayınlanan bazı kampanya ve özel indirimler, uygun fiyatlı oyun kodlarına ulaşmak isteyen kullanıcıların hoşuna gidecektir.

Tabii ki uygulamanın verimli bir şekilde çalışabilmesi için aktif bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmayın. Sık sık oyunlar için harcamalar yapanların uygun fiyat ve satın alternatifleri elde edebilmek için göz atmaları gereken uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Game Sultan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Game Sultan uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan oyunlara dair satın almalarınızı hemen gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son yıllarda internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde büyük bir yükseliş olduğu ortada. Pek çok fiziksel üründe internet alışverişleri kullanılsa da aynı trendi oyunlar ve oyun içi satın almalarda da çok aktif olduğunu belirtmek gerek. Dolayısıyla kullanıcıların oyunlarını veya oyunlar için kodları satın almakta kullandıkları pek çok servis mevcut. Bu servislerden bir tanesi de Game Sultan olarak karşımıza çıktı.

Servisin iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı mobil uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve pek çok oyun için oyun içi satın almaları en kolay yoldan gerçekleştirebiliyorsunuz. Çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olması ve hızlı yapısı sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk çekeceğinizi de sanmıyorum.

Tabii ki uygulamanın çalışabilmesi için aktif bir internet bağlantısının olması gerekiyor. Ödeme seçeneklerinin oldukça bol sayıda olması sayesinde uygulamayı kullanırken pek çok seçenekten bir tanesinin size uyacağı ise kesin. Oyun üreticilerinin direkt sundukları satın alma fiyatlarına istinaden daha uygun fiyatlarla karşılaşmanın da mümkün olduğunu eklemek gerek.

Uygulamada ara ara düzenlenen indirim ve kampanyalarının da kullanıcıların faydasına olduğu bir gerçek. Düzenli olarak takip etmeniz durumunda faydalanabileceğiniz bu kampanyalar sayesinde oyunlara ait harcamalarınızı daha ekonomik hale getirebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game of Sultans (Muhteşem Sultan)

    Osmanlı tarihini yeniden yazın!
  • Upland - Property Trading Game

    Yaşam, Özgürlük ve Mülkiyet.
  • Samsung Game Launcher APK

    Samsung Game Launcher APK, Play Store ve Galaxy Apps'ten indirilen Android oyunları tek yerde tutar. Çeşitli oyun ayarları da sunar.
  • Squid Game APK

    Squid Game APK, ünlü Netflix dizisinin ilk oyunu Kırmızı Işık Yeşil Işık oyununu oynatıyor. Squid Game oyunu Android telefonlar için ücretsiz!
  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Game Hacker APK

    Game Hacker APK olarak yüklenebilen rootsuz Android oyun hile programıdır. SB Game Hacker, tamamen ücretsizdir.
  • Moto X3M Bike Race Game APK

    Fantastik parkurları ve mekanizmaları içerisinde barındıran yarış oyunu Moto X3M Bike Race Game APK, web tarafındaki beğenilerden sonra mobil oyuncularla buluştu.