Garage Story: Craft Your Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Araba üretip sattığınız eğlenceli bir mobil oyun

Garage Story, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Kendi araba fabrikanızı kurduğunuz ve yönettiğiniz oyunda eşsiz arabalar üretiyor ve müşterilerinize satmak için mücadele ediyorsunuz.

Klasik araba yarışlarından farklı olarak araba üretim oyunu olarak karşımıza çıkan Garage Story, kendi arababızı geliştirip harika işler ortaya çıkarabileceğiniz bir oyundur. Sürekli olarak araba üretip satmanız gereken oyunda tam anlamıyla bir araba fabrikasına sahip oluyorsunuz. Kişisel zevklerinize göre farklı türde arabalar üretebileceğiniz oyunda rakiplerinizi geçmek için en fazla sayıda arabayı satmanız gerekiyor. Yüksek kaliteli grafikleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Yüzlerce farklı model arabanın yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Arabaları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim.

Garage Story oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Garage Story: Craft Your Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Arabalar üretip müşterilerinize sattığınız bir oyun

Garage Story, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil oyundur. Farklı türde arabalar üretip satabileceğiniz oyunda hızlı ve tempolu bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda bu sefer arabaları yarıştırmak yerine sanatınızı yarıştırıyorsunuz. Harika arabalar üretip müşterilerinize satmak için mücadele ettiğiniz oyunda rakiplerinize meydan okumanız gerekiyor. Klasik araba yarışlarından farklı bir oynanışa sahip olan oyunda yüzlerce farklı model bulunuyor. Sürekli olarak arabalar üretmeniz gereken oyunda kelimenin tam anlamıyla araba fabrikasına sahip oluyorsunuz. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz de bir hayli zor. Gelişmiş kontrol mekanizması ve kaliteli görselleriyle Garage Story sizleri bekliyor. Arabaları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim.

Garage Story oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Craft Blocky City Racer

    Car Craft Blocky City Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Driving School Simulator APK

    Car Driving School Simulator APK Android sürüş simülatörü oyununda trafik kurallarına uyarak görevleri tamamlıyoruz.
  • Multi Floor Garage Driver

    Mükemmel sürüşlere ve park egzersizlerine hazır mısınız? Arabaya atlayın, sürüşe başlayın.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Street Car Fusion APK

    Çeşitli modlarıyla birlikte keyifli sürüş deneyimi yaşayabileceğiniz Street Car Fusion APK, yarış tutkunları için Android araba simülasyonudur.
  • Racing Garage

    Racing Garage, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür yarış oyunudur.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.