Garenta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Garenta uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Garenta uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’de Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Muğla, Trabzon ile birlikte 11 şehirde 29 şubeyle hizmet veren araç kiralama şirketi Garenta, sunmuş olduğu kaliteli hizmet ile biliniyor. Müşterilerinin konforu ve güveni için çalışan ve her bütçeye uygun araçlarla hizmet veren Garenta, mobil cihazlarınız üzerinden de araç kiralamanızda kolaylık sağlıyor.

Bulunduğunuz konuma göre size en yakın araçları gösteren uygulamada, manuel olarak da araç bulabiliyorsunuz. Araçların teknik özellikleri, fotoğrafları, fiyatı ve konumu da dahil olmak üzere ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri sunan uygulamada navigasyon, çocuk koltuğu ve ek sürücü gibi ek hizmetler de satın alabilirsiniz. Rezervasyonunuzu tamamladığınızda hem e-posta olarak gönderen, hem de takvime ekle kısayolu sunan Garenta uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Garenta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
43.9 MB DOSYA BOYUTU

Garenta uygulaması üzerinden günlük araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Garenta uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Araç kiralama konusunda en güvenilir şirketlerden biri olarak anılan Garenta, Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet vermeye devam ediyor. Ankara, İzmir, İstanbul, Antalya, Eskişehir, Adana, Trabzon, Muğla, Kayseri, Gaziantep ve Bursa şehirlerinde toplamda 29 şubesi bulunan şirket, son derece güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunuyor.

Tercihlerinize uygun birçok araç modeli sunan Garenta uygulamasında birçok farklı marka ve model araçları bulabilirsiniz. Otomatik veya manuel araçlar, benzinli veya dizel araçlar gibi farklı alternatifler sunan Garenta uygulamasında araçların tüm özelliklerini görüntüleyebiliyorsunuz. Araçların günlük kiralama ücretlerini de görebileceğiniz uygulamada, müsait olan araçları ödemesini hemen veya daha sonra yaparak rezerve ettirebiliyor ve şubelerden teslim alabiliyorsunuz. Size en yakın Garenta şubelerini de gösteren uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.
  • MOOV by Garenta

    Araç kiralama uygulaması
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.