Garfield's Pet Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
344 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Garfield’s Pet Hospital hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir veteriner kliniği işletme oyunudur.

Garfield’s Pet Hospital, tembelliğiyle ünlü karakter Garfield’ın belki de tek faydalı projesi. Bütün gün uyuyup lazanya yemekten başka uğraşlar da arayan sevimli çizgi karakterimiz Garfield artık veteriner kliniği işletmeye başlamış.

Oyunda veteriner kliniği işletiyoruz ve kliniğimize gelen hayvanların hastalıklarına çare bulmaya çalışıyoruz. Herhangi bir Garfield oyunundan beklendiği gibi bu oyunda da mizah ön planda ve grafikler de bu altyapıyla uyum içerisinde görev yapıyor.

Garfield’s Pet Hospital’da tam tamına 9 farklı klinik mevcut ve bu kliniklerin her biri farklı özleliklere sahip. Bu klinikler misafirimiz olan sevimli dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayıp, rahatsızlıklarını gidermek için özel olarak tasarlanmışlar. Bize sunulan araç ve gereçleri kullanarak hastalıklarla mücade etmeli ve eğer gerekirse fazladan araç gereç almalıyız. Hatta yetersiz gelirse yeni çalışanlar işe almalıyız.

Kısacası Garfield’s Pet Hospital eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir oyun. Siz de Garfield hayranıysanız bu oyunu mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Garfield's Pet Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
30.6 MB DOSYA BOYUTU

Garfield's Pet Hospital çocuklara hitap eden keyifli bir veteriner işletme oyunudur.

Sıkı bir Garfield hayranıysanız Garfield’s Pet Hospital’ı mutlaka denemelisiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda çeşitli rahatsızlıkları sebebiyle hastanemize gelen hayvanları sağlıklarına kavuşturmaya çalışıyoruz.

Oyunda toplamda 9 farklı hayvan kliniği bulunmakta ve bunların her biri yardımımıza muhtaç hayvanları ağırlamak için özel olarak tasarlanmış.. Hızlı bir şekilde hayvanlara müdahale edip problem neyse çözmeye çalışıyoruz. Elimizde sorunlara müdahale edebilmek için geliştirilmiş ekipmanlar mevcut. Bu ekipmanlar yetersiz gelirse yenilerini satın alabiliyoruz.

Garfield oyunu olmanın kaçınılmaz bir sonucu olarak oyunda çizgi film atmosferini başarıyla yansıtan grafiklere yer verilmiş. Kontroller de oyunun bir başka dikkati çeken noktası. Zaten ekrana dokun bırak mantığına sahip olduğu için oyunda kontrollere bağlı bir sorun yaşanmıyor. Tepkimeler yerinde ve komutlar eksiksiz bir şekilde yerine getiriliyor.

Genel olarak Garfield’s Pet Hospital başarılı bir oyun ve bu kategoride rastladığımız başarısız örneklerden çok daha iyi dinamiklere sahip.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garfield

    Garfield, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Tiny Pet

    My Tiny Pet, Android cihazlarınız üzerinde size sorumluluk yükleyecek olan bir sanal pet bakma oyunu.
  • Littlest Pet Shop

    Littlest Pet Shop, küçük yardımcılarla birlikte evcil hayvan besleme ve biriktirme oyunu.
  • Pet Island

    Pet Island, evcil hayvanlardan oluşan bir otel kurmaya çalıştığınız sosyal ağ destekli Android oyunu.
  • Happy Pet Story

    Happy Pet Story ile sevimli küçük hayvanlarınızı besleyin, giydirin, onlarla mini oyunlar oynayın!
  • Toca Pet Doctor

    Toca Pet Doctor, yardıma ihtiyacı olan evcil hayvanları tedavi edeceğiniz çocuklara özel eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.