GAROU: MARK OF THE WOLVES

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

GAROU: MARK OF THE WOLVES mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

GAROU: MARK OF THE WOLVES ilk olarak 1999 yılında atari salonlarında kullanılan NeoGeo oyun sistemleri için yayınlanmış olan bir dövüş oyunu.

Oyunun çıkışının üzerinden 16 yıl geçmesinin ardından Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için elden geçirilerek tekrar yayınlanan bu mobil versiyon bize mobil cihazlarımızda bu klasik dövüş oyunun oynayarak hem nostalji yapma, hem de eğlenme imkanı veriyor. Dövüş oyunlarında bir hayli tecrübeli olan SNK tarafından geliştirilen ve Fatal Fury serisinin 9. ve son oyunu olan GAROU: MARK OF THE WOLVES'da ana kahramanımız olan Terry Bogard ve Rock uzun bir yolculuğa çıkıyorlar ve biz de onlara bu yolculuklarında eşlik ediyoruz.

GAROU: MARK OF THE WOLVES, SNK'nın 2 boyutlu dövüş oyunlarında sahip olduğu bütün yetenekler kullanılarak geliştirilmiş bir oyun. Oyunun Android versiyonundaki grafikler de tıpkı NeoGeo sistemlerdeki gibi görünüyor. Hikaye anlamında da King of Fighters serisiyle benzerlik gösteren oynanışta da bu benzerliği koruyor. GAROU: MARK OF THE WOLVES'da bizi yeni kahramanlar ve yeni dövüş arenaları bekliyor. Oyunun Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla oynanabilmesi oldukça güzel bir özellik. Eğer klasik dövüş oyunlarını seviyorsanız GAROU: MARK OF THE WOLVES'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

GAROU: MARK OF THE WOLVES

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
68.6 MB DOSYA BOYUTU

GAROU: MARK OF THE WOLVES klasik dövüş oyununun mobil versiyonudur

GAROU: MARK OF THE WOLVES eğer çocukluğunuzda atari salonlarında klasik dövüşoyunlarını oynayarak keyifli anlar geçirmişseniz hatırlayacağınız bir dövüş oyunu.

İlk olarak 1999 yılında NeoGeo sistemler için yayınlanan GAROU: MARK OF THE WOLVES, Fatal Fury serisinin 9. ve son oyunu olarak çıkış yapmıştı. Seriyi geliştiren SNK oyunun çıkışının üzerinden 16 yıl geçmesinin ardından bu klasiği iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarla ve iPad tabletlerle uyumlu hale getirerek tekrar yayınaldı. King of Fighters ve Samurai Shodown gibi serilerinde yaratıcısı olan SNK bu oyunda da dövüş oyunlarındaki bütün tecrübesini kullanıyor.

GAROU: MARK OF THE WOLVES'da Terry Bogard ve Rock adlı kahramanların hikayesi üzerine yoğunlaşıyor. Bilindiği üzere Terry Bogard, King of Fighters serilerinde de boy göstermekteydi. Oyun hem hikaye hem de oynanış anlamında King of Fighters oyunlarıyla paralellik göstermekte. GAROU: MARK OF THE WOLVES'da karşımıza yeni kahramanlar ve yeni bir dövüş sistemi çıkıyor. Mobil cihazlara özel olarak uyarlanmış dokunmatik kontroller genel olarak sıkıntı yaratmıyor.

2 boyutlu dövüş oyunlarının en başarılıları arasında olan GAROU: MARK OF THE WOLVES eğer hem nostalji yapmak hem de eğlenmek isterseniz tavsiye edeceğimiz bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mark of the Dragon

    Mark of the Dragon, acımasız ejderhaların kontrolünü elimize alıp düşmanlara karşı savaştığımız bir mobil oyun.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Edge of the World

    Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

    The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.
  • Plight of the Zombie

    Rollerin tersine döndüğü bir oyun olan Plight of the Zombies'de eli silahlı insanlardan kaçıp hayatta kalmak için karnınızı doyurmanız gerekiyor.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Clash of the Damned

    Clash of the Damned eğlenceli bir Android oyunudur