GBT - Numara Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.7/5 ZİYARETÇİ
9,525 TOPLAM İNDİRME

GBT - Numara Sorgulama, iPhone ve iPad için ücretsiz bilinmeyen numara sorgulama uygulaması.

GBT - Numara Sorgulama, tanımadığınız numaralardan gelen aramaların kime ait olduğunu hızlı, kolay şekilde öğrenebileceğiniz bir iOS uygulaması. iPhone ve iPad’nize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada hem gelen cevapsız çağrıları, mesaj atanları hem de rehberdeki numaraları sorgulama şansına sahipsiniz.

Bilinmeyen numara sorgulama özellikle ülkemizde en çok ihtiyaç duyulan servisler arasında. Her gün onlarca numaradan arama alıyoruz, mesaj geliyor… Tanımadığımız numaralardan gelen arama ve mesajların kime ait olduğunu zaman zaman merak edebiliyoruz. Bu noktada yardımcı olan mobil uygulamalardan birisi de GBT – Numara Sorgulama.

GBT – Numara Sorgulama için Türkiye’nin en büyük numara sorgulama servisi desek sanırız yanlış olmaz. İster rehberinizdeki isterseniz de sizi arayan bir numarayı sorgulatabiliyorsunuz. Arama kutusuna numarayı yazarak (0850’li numaralar dahi destekleniyor) saniyeler içerisinde numaranın sahibini, ilgili numarayı kaç kişinin rehberine kaydettiğini, spam olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. Uygulamanın veri tabanı oldukça geniş.

Olabildiğince sade tasarlanmış arayüze sahip uygulamayla yaptığınız ilk 10 sorgulama ücretsiz ve bu kredinizin bittiğinde her gün 1 ücretsiz sorgulama hakkı veriliyor. Bu sayı oldukça yeterli ancak satun alım seçenekleriyle çok daha fazla sorgulama yapmanız da mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 11860 Numara Sorgulama

    11860 Numara Sorgulama, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz bir bilinmeyen numara sorgulama servisidir.
  • TKGM Parsel Sorgu

    TKGM Parsel Sorgu, iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz parsel sorgulama uygulaması.
  • Seçmen Sorgulama

    Seçmen Sorgulama, kimlik bilgilerinizi kullanarak hem kendiniz için hem de aynı hanede yaşadığınız tanıdıklarınız için gerekli seçim bilgilerini kontrol edebileceğiniz resmi iOS uygulamasıdır.
  • Milli Piyango Türkiye

    Milli Piyango Türkiye, Milli Piyango, Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara, Süper Toto çekiliş sonuçları, ikramiye sorgulama uygulaması.
  • DomainsBot

    Alan adı sorgulama ve kelime bazlı alan adı arama servisinin iPhone için geliştirilmiş uygulamasıdır.
  • Enerjisa Mobil

    Enerjisa Mobil uygulaması üzerinden fatura ödeme, borç sorgulama, tarife başvurusu, randevu alma işlemlerini yapabiliyorsunuz.
  • Küpe Sorgulama

    Küpe Sorgulama uygulamasında kurbanlık hayvanların detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • GİB Borç Sorgulama Servisi

    GİB Borç Sorgulama ile tüm vergi, resim, harç borçlarınızı sorgulayabilirsiniz.