Geki Yaba Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Geki Yaba Runner, Android platformunda görselleriyle öne çıkan platform macera oyunu.

Geki Yaba Runner, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu platform macera oyunları arasından görselleriyle sıyrılan süper eğlenceli bir yapım. Flaş oyunları anımsatan harika grafikler sunan oyunda tavşan kulaklara sahip ak sakallı ilginç bir karakteri kontrol ediyoruz.

Hem telefon hem de tablette kafa yormadan vakit geçirme maksadıyla oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi diyebilirim. Hareketli geçen platform oyunlarından keyif alıyorsanız tavsiye ederim. Oyunda dediğim gibi Noel Baba kılığına bürünmüş ilginç görünümlü bir karakteri yönetiyoruz. Amacımız prensesi kurtarmak, krallığımızı korumak. Tabii ki prensese ulaşmak kolay değil. Her taraf tuzaklarla dolu ve tekrar oynamaya iten onlarca engel var.

Oyunun kontrol sistemi son derece basit. Tek yapmanız gereken sağ alttaki kendi görünümüze dokunmak. Karakterimiz kendiliğinden ilerlediğinden platformları aşmak için tek yaptığımız gerektiğinde bu butona dokunmak. Zıplama tuşunun yanı sıra sol atta sınırlı süre için geçerli özel güçlerimiz bulunuyor.

Erkan Calp

Geki Yaba Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Geki Yaba Runner, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz eğlenceli platform - macera oyunu.

Geki Yaba Runner, hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan iki boyutlu flaş oyunları hatırlatan görsellerin kullanıldığı platform macera oyunu. Her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği şekilde hazırlanmış ve bekleme anlarında zaman geçirmek adına harika bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Tavşan kulaklı sakalına ak düşmüş yerden bitme bir karakterin yerine geçtiğimiz oyunda tuzaklarla dolu platformları aşarak prensese ulaşmaya çalışıyoruz. Prensesi kurtarmak, krallığımızı korumak gibi zorlu bir görevi tamamlamak tabii ki de kolay olmuyor.

Karakterimizi yönlendirmek, tuzakları aşmak için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Karakerimiz kendiliğinden koştuğundan bize sadece engelle karşılaştığında zıplatmak kalıyor. Onun haricinde birden hızlanma, görünmez olma gibi özel güçlerimizi ara ara kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Line Runner

    Line Runner, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz gerçekten bağımlılık yapan ve zorlu bir aksiyon oyunudur.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur
  • Ninja Runner 3D

    Ninja Runner 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.