Gemcrafter: Puzzle Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Gemcrafter: Puzzle Journey her yaştan oyuncuya hitap eden bir bulmaca oyunudur

Gemcrafter: Puzzle Journey eğer renk eşleştirme oyunu oynamayı seviyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gemcrafter: Puzzle Journey'de Jim Kraftwerk adlı maceracı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Bir hazine avcısı olan Jim Kraftwerk değerli mücevherlerin peşinden koşarken sık yağmur ormanları, kar kaplı dağ yamaçları ve sıcak volkan kraterleri gibi farklı mekanları ziyaret ediyor. Biz de ona bu yolculuğunda eşlik edereke eğlenceye ortak oluyoruz.

Gemcrafter: Puzzle Journey'de temel amacımız oyun masasında yer alan mücevherlerden aynı renkte olanları birleştirerek yeni mücevherler üretiyoruz ve bu mücevherleri daha sonra gerektiği anlarda kullanabiliyoruz. Belirli sayıda mücevheri eşleştirdiğimizde ise bölümü tamamlıyoruz ve bir sonraki bölüme geçiyoruz. Oyunda bize 100'den fazla bölüm sunuluyor ve bu bölümler boyunca 4 farklı mekanı ziyaret ediyoruz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızı davet ederek onlarla yarılabiliyor veya aynı bulmacaları ortak bir şekilde çözmeye çalışabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Gemcrafter: Puzzle Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
64.9 MB DOSYA BOYUTU

Gemcrafter: Puzzle Journey boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir bulmaca oyunudur

Gemcrafter: Puzzle Journey oyunculara renkli ve eğlenceli bir oyun yapısı sunan bir mobil renk eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Gemcrafter: Puzzle Journey'de bir hazine avcısı olan kahramanımız Jim Kraftwerk'in maceralarına tanık oluyoruz. Değerli mücevherlerin peşinde koşarak büyük hazineler elde etmeye çalışan Jim Kraftwerk bu serüveninde balta girmemiş ormanları, kar ve buz içerisindeki dağ tepelerini ve farklı mekanları ziyaret ediyor ve biz de ona eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz. Hoş grafiklere sahip olan oyunda bölüm bölüm ilerleyerek en büyük hazineye doğru yol alıyoruz.

Gemcrafter: Puzzle Journey'in oyun mantığı aynı renge sahip olan mücevherleri birleştirmeye dayanıyor. Biz 3 veya daha fazla aynı renkteki mücevheri birleştirdiğimizde yeni bir mücevher elde edebiliyoruz ve bu mücevheri sonradan ihtiyacımız olduğunda kullanabiliyoruz. Yeterli sayıda mücevheri birleştirince de bir sonraki bölüme geçebiliyoruz. Eğer oyunu tek başınıza oynamanın yanında arkadaşlarınızla birlikte veya arkdaşlarınıza karşı da oynamak isterseniz arkadaşlarınızı oyuna davet edebiliyorsunuz.

Gemcrafter: Puzzle Journey yediden yetmişe her yaştan oyuncuya hitap eden eğlenceli bir mobil oyun olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Krystopia: A Puzzle Journey

    Krystopia'nın bulmacalarını çözün ve gizemini araştırın.
  • Old Man's Journey

    Old Man's Journey, ödüllü bir bulmaca oyunudur. Old Man's Journey indir!
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • A Thief's Journey

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.