Gentleman Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Gentleman Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyno oyunudur

Gentleman Ninja reflekslerinizi konuşturabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz sonsuz koşu oyunu türünde bir ninja oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gentleman Ninja'da büyük bir felaketten kaçan bir ninjanın yerine geçiyoruz. Oyunda karşımıza çöken bir zemin çıkıyor. Büyük bir deprem olmuşçasına altımızdaki zemin çökmeye başlıyor. Bu nedenle biz de sürekli koşarak kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Fakat karşımıza düşmanlarımız çıkıyor ve bizi durdurmak için yolumuzu kapatmaya çalışıyorlar. Bize düşen görev katanalarımızı kullanarak yolumuzu temizlemek ve çöken zeminden kurtulmak.

Gentleman Ninja'da 2 farklı renkte karana kullanıyoruz. Kırmızı ve mavi katanaya sahip olduğumuz oyunda düşmanlarımız da katanalarımız gibi mavi ve kırmızı renkteler. Yapmamız gereken şey, karşımıza çıkan düşmanları onlarla aynı renkte olan katanalarla yok etmek. Ayrıca kapalı kapıları açmak için katanalarımızın ikisini de aynı anda kullanmamız gerekiyor. Oyunda başarı kazandıkça yeni ninjaların kilidini açabilmektesiniz.

Gentleman Ninja reflekslerimizi zorlayan bir oynanışa sahip. Oyunun grafikleri ise tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

Gentleman Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Gentleman Ninja heyecanlı bir oynanış sunan ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir ninja oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Gentleman Ninja, sonsuz koşu oyunu türünde hazırlanmış bir ninja oyunu. Oyunda sürekli koşarak yol almaya, bir yandan da düşmanlarıyla savaşmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Kahramanımızın macerası büyük bir deprem sonucu zeminin çökmesiyle başlıyor. Kahramanımızın çöken zeminden kurtulmak için sürekli kaçması gerekiyor; fakat karşısına düşmanları çıkıyor. Biz de kahramanımıza yardımcı oluyoruz ve depreme yakalanmamasını sağlıyoruz.

Gentleman Ninja'da yol alırken katanalarımızla düşmanlarımızı temizlememiz gerekiyor. Bize 2 farklı renkte katana veriliyor. Düşmanlarımız da 2 farklı renkte karşımıza çıkıyor. Mavi ve kırmızı renkteki düşmanlarımıza aynı renkteki katanayla saldırmamız gerekli. Ayrıca kapıları açmak için iki katanayı da aynı anda kullanıyoruz.

Gentleman Ninja'da kilidini açabileceğiniz fakrlı kahraman seçeneklerine sahipsiniz. Oyunun grafikleri tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balloon Gentleman

    Balloon Gentleman, uçan bir balonu döner platformlar boyunca dikkatli bir şekilde hareket etmenizi gerektiren 2 boyutlu bir platform oyunudur. Oyunun fizik tabanına göre hareket etmeli, reflekslerinize güvenmelisiniz.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Ninja Chicken

    Ninja olmaya çalışan bir tavuğa aksiyon dolu macerasında yardımcı olmak için tek yapmanız gereken Android cihazınıza Ninja Chicken yüklemek.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Fruit Ninja 2 APK

    Fruit Ninja 2 (APK), Android telefon ve PC'de en çok oynanan meyve kesmece oyunu Fruit Ninja 2 adıyla Google Play'de