GFX Tool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

GFX Tool for PUBG İndir Android: Oyun başlatıcısı ve oyun optimizasyon programı ile PUBG grafik ayarlarını yapın ve kasmadan, donmadan oynayın!

GFX Tool, Android telefon kullanıcılarına özel oyun başlatıcısı ve oyun optimizasyon programı. PUBG gibi yüksek kalitede grafiklere sahip mobil oyunlarda Android telefonunuz zorlanıyorsa, grafik ayarlarını yaparak donma, kasma sorununu çözebilirsiniz.

GFX Tool for PUBG İndir Android

Android telefonunuz güçlü ancak oyunlarda özellikle de yüksek grafikli oyunlarda yavaşlamalar, donmalar, fps düşüşleri gibi oyun zevkini bozan sorunlar yaşıyorsanız GFX Tool’u tavsiye ederim. GFX Tool, güzel görseller ve akıcı oynanış yakalamak için oyunun grafiklerini (PUBG gibi belli oyunlar) tamamıyla özelleştirmenize izin veren ücretsiz bir uygulama.

GFX Tool ile çözünürlüğü değiştirme, HDR grafikleri ve FPS kilidini açma, kenar yumuşatma (anti-aliasing) ve gölgeler üzerinde tam kontrol ve daha birçok kullanışlı özellik sunuyor. Kullanımı da oldukça basit; GFX Tool’u başlatmadan önce oyunu kapatın. Oyununuzun sürümünü seçin. Grafikleri isteğinize ve cihaz donanımına göre özelleştirin. Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra Accept and Run Game’e dokunun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PUBG New State APK

    PUBG New State APK, PUBG Mobile 2 oyunu bekleyenler için yeni nesil battle royale (hayatta kalma) oyunu.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.
  • PGT GFX, Launcher & Optimizer

    PGT GFX, Launcher & Optimizer APK, mobil oyunlara özel sunulmuş yardımcı bir GFX programıdır.
  • PUBG Pixel

    Kolaylaştırılmış PUBG'de başarılı olabilir misin?
  • PUBG Mobile APK

    PUBG Mobile APK ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen battle royale oyunudur. Yeni güncelleme PUBG Mobile 1.5
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.