Ghost GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Ghost GO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gizemli bir oyun olarak karşımıza çıkan Ghost GO, hayaletlerin peşine düştüğünüz bir oyundur. Oyun sırasında Pokemon GO'da olduğu gibi hayalet yakalamaya çalışıyorsunuz.

Hayaletlere ve ruhlara karşı özel bir ilginiz varsa bu oyun tam size göre. Konum tabanlı olarak karşımıza çıkan Ghost GO oyununda hayaletlerin peşine düşüyorsunuz. Telefonun kamerasını kullanarak oynadığınız oyunda telefonu bulunduğunuz ortamda gezdirerek hayaletleri avlamaya çalışıyorsunuz. Pokemon GO tarzında bir kurguya sahip olan oyunda gizemli olayların peşine düşüyorsunuz. Sanal gerçeklik desteğine de sahip olan oyunda sanal gerçeklik gözlüğü kullanarak yaşadığınız deneyimi üst düzeye çıkarabiliyorsunuz. Birbirinden korkunç yaratıklar, korku dolu hayaletler, ruhlar ve daha fazlası bu oyunda sizleri bekliyor. Eğer hayaletlerden korkmuyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Oldukça basit bir arayüze sahip olan oyunda bir radar sistemine sahip oluyorsunuz ve bulunduğunuz konuma göre hayaletlerin size olan uzaklığını görüntüleyebiliyorsunuz. Son derece bağımlılık yapan oyunda tek göreviniz hayalet yakalamak. Farklı oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz Ghost GO oyununu mutlaka denemelisiniz.

Ghost GO oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ghost GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Ghost GO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayalet yakalama oyunu.

Ghost GO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz konum tabanlı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hayaletlerin peşine düştüğünüz oyunda birbirinden gizemli olayları kovalıyorsunuz.

Pokemon GO'ya benzerliğiyle dikkat çeken Ghost GO, hayaletlerin peşine düşüp onları yakalamaya çalıştığımız bir oyundur. Oyunda birbirinden korkunç hayaletlerin peşinden koşuyor ve onları yakalayarak oyunda ilerleme sağlıyoruz. Oyun tıpkı Pokemon GO'da olduğu gibi kamera ve GPS yardımıyla oynanıyor. Bulunduğunuz ortama ve konuma göre oynanan oyunda telefonu farklı yerlere tutarak hayaletleri yakalıyorsunuz. Ayrıca sanal gerçeklik teknolojisine de sahip olan oyunda sanal gerçeklik gözlüğü kullanabiliyor ve deneyiminizi katlayabiliyorsunuz. Birbirinden korkunç hayaletlere ve ruhlara sahip olan oyunda çok eğlenceli zamanler geçirebiliyorsunuz. Eğer hayaletlere ve gizemli olaylara bir ilginiz varsa bu oyun tam size göre diyebilirim.

Oynanışı oldukça basit olan oyunda telefonun kamerasını farklı yönlere tutuyor ve karşınıza çıkan hayaletleri yakalamaya çalışıyorsunuz. GPS ve kameraya ihtiyaç duyan oyunda bağımlılık yaşıyor ve kopamıyorsunuz. Oldukça basit bir arayüze sahip olan oyunda yer alan radar sistemiyle de hayaletlerin uzaklığını anlık olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Ghost GO oyununu mutlaka denemelisiniz.

Ghost GO oyununu iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Go Ghost

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerlemeli koşu oyunudur.
  • The Ghost APK

    The Ghost APK, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir korku oyunudur. Uyandığınız hastanedeki olayları çözün, hayatta kalın ve kaçış yolları arayın!
  • Ghost Sniper : Zombie

    Ghost Sniper : Zombie, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir zombi öldürme oyunudur.
  • Ghost Town Adventures

    Ghost Town Adventures, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Sniper: Ghost Warrior

    Sniper: Ghost Warrior, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi keskin nişancı oyunu.
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Block Gun 3D: Ghost Ops

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Clash of Crime Mad City War Go

    Clash of Crime Mad City War Go mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur