Ghost Recon: Wildlands HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Ghost Recon: Wildlands HQ, oyun ile ilgili tüm haberlere ve bağlantılara ulaşabileceğiniz başarılı bir yardımcı uygulamadır.

Ghost Recon: Wildlands HQ, oyunun bir yan uygulaması olarak dikkat çekiyor ve düşman hattının gerisinde fark yaratmanıza olanak tanıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanılabileceğiniz bu uygulamada, internet bağlantısı olan her yerde oyun ile ilgili her bilgiye ulaşabilirsiniz. Eğer Bolivya topraklarının dışında da oyunla iç içe geçmek istiyorsanız Ghost Recon: Wildlands HQ tam aradığınız uygulama diyebilirim.

Ubisoft'un geçtiğimiz günlerde betasını açtığı Ghost Recon: Wildlands oyunu, şimdiden pek çok kullanıcının beğenisi kazandı. Oyunu oynarken veya dışarıdayken de kullanabileceğiniz Ghost Recon: Wildlands HQ uygulaması ise, oyun deneyiminizi iki katına çıkarıyor. Ghost Uydu Görünümü ile gideceğiniz noktaları canlı canlı izleyebiliyorsunuz. Ghost Recon Network ile oyun hakkındaki her bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Bunu özel kılan şey de, arkadaşlarınızda oyunda neler yapacağınızı planlayabileceğiniz bir sohbet ortamı kurabilmeniz. 

Son olarak, oyundaki karteller ve diğer mücadele etmeniz karakterlerin hikayelerine ve bilgilerine Ghost Recon: Wildlands HQ ile ulaşabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Eğer Ghost Recon: Wildlands oyununu oynuyor ve yardımcı uygulaması ile dışarıdan da oyuna müdahil olmak istiyorsanız Ghost Recon: Wildlands HQ uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Oyunu satın alanların denemesini kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Ghost Recon: Wildlands HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Ghost Recon: Wildlands HQ, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, oyunla ilgili her bilginin bulunduğu bir yardımcı uygulamadır.

Ghost Recon: Wildlands HQ, Ubisoft'un 2017 yılı içerisinde ne çok merak edilen oyununun yan uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğini bu uygulama sayesinde, Ghost Recon: Wildlands oyununa dair her türlü veriye erişebilirsiniz. Son derece kullanışlı bir uygulama olması nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Ghost Recon: Wildlands HQ uygulamasında, az önce ifade ettiğim gibi oyunla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunu biraz açacak olursak, oyun ile ilgili çıkan tüm haberler, topluluk bilgileri ve gerçek zamanlı haritalara erişebilirsiniz. Örneğin bir görev sırasında karşılaşacağınız düşmanın hikayesini merak ediyorsanız Ghost Recon: Wildlands HQ uygulamasını kullanarak bütün bilgileri edinebiliyorsunuz. Üstelik uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu da unutmayalım. Eğer oyuna sahipseniz mutlaka indirmeniz gerekiyor.

Ghost Recon: Wildlands HQ Özellikleri

  • Ghost Uydu Görünümü
  • Haberler ve Topluluk
  • Gerilla Oyunu
  • CIA Dosyaları
Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Duty

    Call of Duty ile Call of Duty: Ghost oyununu daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz
  • RAID HQ

    RAID HQ, John Rambo yerine geçip adanızı korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Zombie HQ

    Zombie HQ bolca aksiyon sunan bir zombi oyunudur.
  • Cats Wallpapers HQ

    Cats Wallpapers HQ, birbirinden güzel ve sevimli kedi duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • HQ - Live Trivia Game Show

    Canlı yayına katılın, soruları yanıtlayın, para ödülünü alın.
  • The Ghost APK

    The Ghost APK, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir korku oyunudur. Uyandığınız hastanedeki olayları çözün, hayatta kalın ve kaçış yolları arayın!
  • Tank Recon 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.