Ghostbusters: Paranormal Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Ghostbusters: Paranormal Blast hayaletleri avladığınız bir mobil FPS oyunudur.

Ghostbusters: Paranormal Blast, sanal gerçeklik mantığıyla hayaletleri gerçek dünyaya taşıyan FPS türünde bir mobil hayalet avlama oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Hayalet Avcıları oyunu olan Ghostbusters: Paranormal Blast, ilk Hayalet Avcıları filminin üzerinden 30 sene geçmesinin şerefine geliştirilmiş oldukça başarılı bir aksiyon oyunu. Ghostbusters: Paranormal Blast temel olarak bize bulunduğumuz gerçek dünyada hayaletleri avlama imkanı veren bir sanal gerçeklik oyunu. Oyun mobil cihazınızın kamerasını kullanarak gerçek dünyadaki görüntüleri alıyor ve gerçek zamanlı olarak üzerine hayaletleri ekliyor. Tıpkı Hayalet Avcıları'nda olduğu gibi plasma silahınızı hayaletlere doğrultarak onları etkisiz hale getirebiliyor ve sonrasında hayalet kapanına hapsedebiliyorsunuz.

Ghostbusters: Paranormal Blast içerisinde çok sayıda farklı hayalet türü yer almakta. Bu hayaletleri avladıkça hayaletler koleksiyonunuza ekleniyor. 20'den fazla görevin yer aldığı oyunda hayalet yardım çağrılarına cevap veriyoruz ve bulunduğumuz bölgeyi hayaletlerden temizliyoruz. Görevleri tamamladıkça ekipmanlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün.

Ghostbusters: Paranormal Blast'ın kameranız üzerine eklediği hayalet görüntüleri oldukça yüksek detaya sahip. Görsel olarak tatmin edici oyunun oynanışı da oldukça keyifli.

Can Erdil Şentürk

Ghostbusters: Paranormal Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Ghostbusters: Paranormal Blast yaratıcı bir FPS oyunudur

Ghostbusters: Paranormal Blast eğer gerçek hayatta hayalet avlamak isterseniz bize bolca eğlence sunabilecek FPS türünde bir mobil Hayalet Avcıları oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hayalet avlama oyunu olan Ghostbusters: Paranormal Blast sanal gerçeklik yöntemini kullanarak gerçek görüntü ile hayalet yansımalarını birleştiriyor. Bu sayede evinizde, iş yerinizde veya sokakta hayalet avına çıkabiliyorsunuz. Oyun temel olarak mobil cihazınızın kamerasından alınan görüntülere hayaletleri yerleştiriyor. Size de bir plazma silahı veriliyorve bu hayaletleri avlamaya çalışıyorsunuz.

FPS yani birinci şahıs bakış açısıyla oynanan Ghostbusters: Paranormal Blast gerçekçilik açısından başarılı bir yapım. Oyunda kamera görüntülerine eklenen hayaletler ortam şartlarına uygun bir şekilde hareket ediyor. Plazma silahınızla ilk önce bu hayaletleri etkisiz hale getirdikten sonra hayalet kapanınızı kullanarak hayaletleri hapsetmeniz gerekiyor. Yakaladığınız hayaletler koleksiyonunuza eklenmekte. Verilen görevleri tamamladığınızda kullandığınız ekipmanları geliştirebiliyor ve daha güçlü hale gelebiliyorsunuz.

Ghostbusters: Paranormal Blast yüksek kaliteli hayalet modellemelerine sahip. Yaratıcı bir fikri mobil cihazlara taşıyan oyun keyifli zaman geçirmek için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghostbusters: Slime City

    Ghostbusters: Slime City, Hayalet Avcıları filminin mobil platforma uyarlanmış oyunu.
  • PLAYMOBIL Ghostbusters

    PLAYMOBIL Ghostbusters, Hayalet Avcıları filminin mobil oyunu.
  • Blast Blitz

    Blast Blitz, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Paranormal Escape

    Paranormal Escape, gizemleri açığa çıkarmaya çalıştığınız bir kaçış oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Paranormal Pursuit

    Paranormal Pursuit point and click türünde bir mobil macera oyunudur