Ghostbusters: Slime City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

Ghostbusters: Slime City, Hayalet Avcıları filminin mobil platforma uyarlanmış oyunu.

Ghostbusters: Slime City, bir döneme damgasını vuran komedi filmi Hayalet Avcıları’nın resmi mobil oyunu olarak Android platformunda yerini almış. Activison tarafından geliştirilen oyunda kendilerini hayaletleri temizlemeye adamış bir gruba katılıyoruz. Paranormal olayların yaşandığı New York şehrinde insanlık ve şehri kurtarma gibi zorlu bir görevi üstleniyoruz.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş yüksek kalitede görsellere sahip oyunda Manhattan’ı saran hayalet ve şeytani güçleri ait oldukları yere götürmek için bulunuyoruz. Bir harita üzerinden ilerliyoruz ve her bölüm başında özel silahlarımızı kullanarak öldürmemiz istenen varlıklar farklılık gösteriyor. Tabii ki ilerledikçe daha güçlü, geldiği yere dönmemekte ısrarcı varlıklar karşımıza çıkıyor. Bu noktada silahlarımızı yenilememiz zorunluluk haline geliyor.

Hayaletleri avlayarak ilerlediğimiz oyunda karakterlerimizi dışarıdan görüyoruz. Yani üçüncü şahıs kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunu. Hayaletleri avlamak içinse elimizdeki silahı çıktıkları anda üzerlerine doğrultmamız yeterli oluyor. Kontrol sistemi oldukça rahat oynanış sunuyor. Tabletin yanı sıra telefonda da rahatlıkla oynanabilen bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Ghostbusters: Slime City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Ghostbusters: Slime City, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hayalet avlama oyunu.

Ghostbusters: Slime City, mobil platformda Call of Duty serileri, Guitar Hero Live gibi popüler yapımlara imzasını atan Activision tarafından geliştirilen hayalet avlama oyunu.

Bir dönem dünya çapında en çok izlenen filmlerden Hayalet Avcıları’nın mobil platforma uyarlanmış oyununda New York şehrini saran hayalet ve şeytani güçleri etkisiz hale getirmeye çalışan bir ekibi kontrol ediyoruz. Harita üzerinden ilerlediğimiz oyunda bölüm başlarında avlamamız gereken varlık/varlıklar ve avladığımızda neyle ödüllendirileceğimiz gösteriliyor. Kısa bir göz atıp görevimize başlıyoruz.

Hayalet avlamayı iş olarak gören korkusuz karakterlerin yerine geçtiğimiz oyunda kendimizi dışarıdan görüyoruz. Üçüncü şahıs kamera açısından başka seçenek ne yazık ki sunulmuyor. Hayaletleri özel silahlarımızla avlamak için oldukça yöne kafamızı çevirmemiz kafi oluyor. Ara dokunuşlarla hedefimizi yok ettiğimizde sonraki bölüme geçiyoruz. Kötü varlıklar tüm Manhattan’ı sardıklarından işimiz zor ancak diğer oyuncularla güçlerimizi birleştirme şansına da sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PLAYMOBIL Ghostbusters

    PLAYMOBIL Ghostbusters, Hayalet Avcıları filminin mobil oyunu.
  • Ghostbusters: Paranormal Blast

    Ghostbusters: Paranormal Blast hayaletleri avladığınız bir mobil FPS oyunudur.
  • Super Slime APK

    Dünyadaki her şeyi yemeniz gereken Super Slime APK'da, sınırlı sürede en yüksek skoru yapın ve karşınıza çıkan düşmanları yenin.
  • Hit the Slime

    Hit the Slime, amacınızın ormanı korumak ve canavarlara saldırarak onları yok etmek olduğu, ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Slime Slasher

    Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir aksiyon oyunu
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Slime Rancher APK

    Slime Rancher APK ile uzaylı yaratıkları elinizdeki cihazla toplayın ve onları evcilleştirerek çiftliğinizde besleyin.
  • Slime Smasher EX

    Slime Smasher EX, reflekslerinizi konuşturmanız gereken Android oyunlarından biri.