GiderimVar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

GiderimVar, gelir ve giderinizi hesaplayarak kontrol etmenizi sağlayan yararlı ve şık tasarıma sahip bir Android finans uygulaması.

GiderimVar, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en şık ve kullanımı kolay gelir ve gider takibi uygulamalarından bir tanesi diyebilirim.

Modern çizgiler ile tasarlanan uygulama üzerindeki minik renk tonlamaları uygulamanın çok daha sevimli ve anlaşılır olmasını sağlamış.

Gelir ve gider takibi yapmak isteyen mobil cihaz sahiplerinin kullanabileceği uygulamanın hem Android hem de iOS versiyonu bulunuyor ve her ikisini de ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Eğer bütçenizi bir türlü denkleyemiyor ve ay sonunda kara kara düşünüyorsanız, GiderimVar uygulaması sayesinde ekonomik durumunuzu biraz rahatlatabiliyorsunuz. Fakat uygulama üzerinde gördüklerinize göre hareket etmeniz gerekiyor. Yani geliriniz giderinizi karşılamıyorsa gerekli harcama kısıtlamalarını yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde pek bir anlamı kalmıyor.

Yapacağınız tüm harcamaları birer birer eklemenizi ve görmenizi sağlayan GiderimVar, aynı zamanda gelirleriniz için de aynı imkanı sunuyor.

Ana akranı üzerinde gelir ve giderinizi net olarak görebilmenizi sağlayan uygulama liste halinde kategorilendirdiğiniz harcamaları da gösteriyor.

Gelir ve gider hesaplama uygulaması olarak nitelendirilen GiderimVar, bugüne kadar gördüğüm en iyisi diyebilirim. Genelde bu tür uygulamalar basit şekilde hazırlanan ve tasarımına önem verilmeyen, yani göze hitap etmeyen uygulamalar oluyordu. Şık tasarımı ile hemen dikkat çeken GiderimVar uygulaması sayesinde günlük, haftalık, aylık ya da yıllık gelir ve gider planları yapabilmek de mümkün.

Eğer ay sonunda napacağım diye düşünmekten yorulduysanız, GiderimVar uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

GiderimVar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

GiderimVar, gelir giderinizi kategoriler altında düzgün bir şekilde hesaplayarak ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı sağlayan bir iOS finans uygulaması.

GiderimVar, iPhone ve iPad sahibi olan kullanıcıların gelir ve giderlerini kontrol ederek, ekonomilerini daha iyi finanse etmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulaması.

Harcama yaparken ay sonu cebimde para kalacak mı? ya da ne kadar param kalacak? gibi soruları geride bırakmanızı sağlayan uygulamanın sunduğu özelliklerden ek olarak en dikkat çekici yanı tasarımı.

Oldukça şık ve modern bir şekilde tasarlanan uygulama, kullanım aşamasında keyif veriyor. Harcamalarınızı gün, hafta, ay ve yıl gibi farklı periyodik sürelerde planlamanızı sağlayan uygulama, elde ettiğiniz tüm gelirleri ve yapılan tüm harcamalarınızı bir kaç saniye içerisinde aynı ekran üstünde görmenizi sağlıyor.

Özellikle geliri ile gideri birbirine yakın olan ya da geliri giderinden daha düşük olan kişiler için yararlı olan uygulama, ay sonunda paranızın kalmayacağınızı görmenizi sağlayarak, harcamalarınızın azalmasını sağlıyor. Böylece ay sonu için tasarruf yapabiliyorsunuz.

Kredi kartı borçlarınızdan ya da beklenmedik harcamalardan bunaldıysanız, GiderimVar uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize indirerek, tüm gelir ve giderinizi kontrol altına alıp, belirli bir süre içerisinde bütçenizi düzene sokabiliyorsunuz. Fakat bunu başarabilmek için uygulama üzerine göreceğiniz değerleri dikkate almanız gerekiyor. Yani bütçeniz eksideyken gereksiz alışveriş yapmamalısınız. Aynı şekilde bu ay alışverişe ya da farklı bir kategoriye çok fazla para harcadıysanız, bir sonraki ay önlemlerinizi alıp daha az harcama yapmaya çalışmalısınız.

Elde ettiğiniz gelir ve giderleri aynı ekran üzerinde detaylı olarak görmenizi sağlayan uygulamayı, ekonomik durumunu idare etmekte zorluk çeken tüm iOS mobil cihaz sahibi kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyorum. Uygulamayı kullanmaya başladıktan sonra, oluşacak farklılığı siz de göreceksiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • MSN Finance

    MSN Finans uygulaması ile finans dünyasında meydana gelen gelişmeleri ve son endeks durumlarını takip edebilirsiniz.