GIF Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME

GIF Chat ile GIF animasyonlar aracılığıyla haberleşebilirsiniz

GIF Chat kullanıcılara hızlı bir şekilde videolar kaydederek kendi GIF animasyonlarını oluşturma ve bu GIF animasyonlara metinler ekleyerek arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı sunan ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

GIF Chat sayesinde Android cep telefonunuzun kamerası aracılığıyla kendi GIF animasyonlarımızı yaratabiliyorsunuz. Kolayca yarattığınız bu GIF'lere metinler iliştirerek sohbet etmek arkadaşlarınızla iletişim kurma işine yeni bir boyut kazandırıyor. GIF animasyonlar sayesinde çok dhaa eğlenceli, çok daha komik iletiler hazırlamak mümkün olmakta.

GIF Chat bize sosyal medya hesaplalarımızda paylaşamayacağımız nitelikte kişisel GIF'ler oluşturma ve paylaşma imkanı da sunuyor. Uygulama ile sadece seçeceğimiz kişilere GIF aniamsyonlar iletebiliriz ve bu sayede alakasız kişilerin bu iletileri görmesinin önüne geçeriz.

Uygulamanın bir diğer güzel yönü gönderdiğiniz GIF animasyonunun kaç defa görüntülenebileceğini belirlemenize imlan tanımasıdır. GIF Chat ile her animasyonun döngü sayısını belirleyebilirsiniz ve belirli bir döngüden sonra kendisini imha etmesini sağlayabilirsiniz. 

GIF Chat oluşturduğumuz GIF animasyonlarındaki karelerin döngü hızını ayarlamamıza da imkan tanıyor. Bu sayede daha ağır kare geçişleri olan veya daha hızlı bir şekilde sahneler arası geçiş yapan GIF animasyonlar oluşturmak mümkündür.

Can Erdil Şentürk

GIF Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

GIF Chat ile mesajlaşmayı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz

GIF Chat anlık mesajlaşma işini çok daha eğlenceli bir hale getiren, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır.

GIF Chat arkadaşlarınızla yazışırken GIF animasyonları kullanmanızı ve bu animasyonlara metinler eklemenizi mümkün kılar. Bu sayede çok daha ilginç ve çok daha eğlenceli ve komik iletiler yaratabilirsiniz.

GIF Chat GIF animasyonlarını iOS cihazınızın kamerasını kullanarak kaydetmektedir. Uygulamanın çektiği videolar 6 saniyelik GIF animasyonlarına dönüştürülüyor. Bu sayede zahmetsizce GIF oluşturma işlemi gerçekleştiriliyor. Kullanıcı animasyon içerisindeki karelerin değişme hızını da ayarlayabilmekte.

GIF Chat sayesinde çok daha kişisel iletiler hazırlayabiliyoruz. Normalde sosyasl medya hesaplarımızda paylaşamayacağımız animasyon tipinde iletileri oluşturup sadece seçeceğimiz başlatılarla paylaşabilmemiz uygulama aracılığıyla mümkün hale geliyor. Ayrıca bu GIF animasyonların kaç kere görüntülenebileceğini de belirleyebiliyoruz. Belli adette oynatılan GIF animasyonları kendi kendilerini imha ediyorlar. Uygulama ile kendini imha etmeyen GIF'ler de paylaşabilirsiniz.

GIF Chat bize animasyonlu iletişim kurmanın yanında standart yazışma yapabilme imkanı da veriyor.

Can Erdil Şentürk

GIF Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

GIF Chat ile sohbet etmeyi çok daha kişiselleştirebilirsiniz

GIF Chat Windows Phone cihazlar üzerinde anlık mesajlaşmayı çok daha eğlenceli bir hale getiren ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır.

GIF Chat sayesinde standart yazılı mesajlar ile iletişim kurabilmenin yanında Windows Phone cihazımızın kamerasını kullanarak GIF animasyonlar oluşturabiliyoruz ve bu animasyonlara metinler ekleyerek yazışmalarımızı çok daha ilginç hale getirebiliyoruz. Bu GIF animasyonlar bize daha kişisel, daha özel veya daha komik iletiler paylaşabilme imkanı tanıyor.

GIF Chat ile GIF animasyonlar oluşturmak oldukça kolaydır. Uygulama ile Windows Phone cihazınızın kamerasını kullanarak videolar çekebilirsiniz ve bu videodan kareleri 6 saniyelik GIF animasyonlarının içerisine yerleştirebilirsiniz. Uygulama bize bu karelerin değişme hızını ayarlayabilme imkanı da veriyor.

GIF Chat'ın güzel bir yönü sosyal medya hesaplarımızda paylaşmaktan çekindiğimiz animasyonları kişiye özel olarak paylaşabilme imkanı sunmasıdır. Oluşturduğumuz animasyonları direkt olarak belirleyeceğimiz kişi veya kişilere gönderebiliyoruz. Bunun yanında GIF animasyonlarının kaç defa görüntüleneceğini de belirleyebiliriz. Bu sayade belirli bir görüntülenme sayısından sonra kendi kendini yok eden GIF animasyonlar yaratabiliyoruz. GIF animasyonlarını her zaman görüntülenebilecek şekilde ayarlamamız da mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Camfrog Video Chat

    Android cihazınızla en güzel sohbetlere katılabilmek için bu video chat uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Omlet Chat

    Omlet Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla güvenle mesajlaşabilirsiniz.
  • 9GAG Chat

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz 9GAG chat uygulamasıdır.
  • Chat Lock

    Chat Lock uygulaması ile Android cihazlarınızdaki mesajlaşma uygulamalarınıza sizden başka hiç kimse erişemeyecek.
  • Paltalk Video Chat Free

    Paltalk Video Chat Free uygulamasını Android cihazlarınızda kullanarak kolayca video sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Steam Chat

    Steam Chat (Steam Sohbeti) mobil uygulamasını indirin, arkadaşlarınızla, toplulukla iletişimde kalın.