GiliSoft USB Stick Encryption

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,012 TOPLAM İNDİRME

Windows için GiliSoft USB Stick Encryption programı, USB hafıza aygıtlarını parola ile koruma amacıyla tasarlanmıştır.

İndirmek istediğiniz program virüs içerdiği için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri incelemek isterseniz Şifreleme kategorisine göz atabilirsiniz.

Windows için GiliSoft USB Stick Encryption programı, USB hafıza aygıtlarını parola ile koruma amacıyla tasarlanmıştır.

Bu program, USB aygıtınızda içeriğin görülebilmesi için parola gerektiren korunmuş alanlar yaratır. Korunan bölgelerdeki veriler, 256-bit AES on-the-fly şifreleme sistemi ile şifrelenir. Korumaya alınan USB aygıtı tam doğrulama içerir ve başka özel bir yazılımı bilgisayarınıza indirmenizi gerektirmez.

Basit tasarımlı ve kullanımı kolay olan bu yazılım, USB sürücülerinize parola koruması getirmele kalmaz aynı zamanda thumb sürücüler, hafıza kartları, kalem sürücüler, jump sürücüleri ve flash sürücüleriniz için de içeriğinize erişimi engellemek için koruma sunar. USB Flash sürücüler, bir bilgisayardan diğerine veri aktarımı için kullanılan en popüler yoldur. Boyutları küçüktür fakat, bunlarla gigabyte kadar veriyi taşımanızı mümkün kılan araçlardır. Bunların kullanımı kolaydır, kullanışlı ve zahmetsizdirler. Fakat aynı zamanda güvenlik riski de taşırlar. Verileriniz aynı kolaylıkla kaybolabilir, taşınabilir ya da silinebilir. Parola koruması altına alınan güvenli bir USB sürücüsü verilerinizi tüm bu risklere karşı korur. Bunun için yazılımı USB flash sürücünüze indirmeniz yeterlidir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GiliSoft USB Lock

    Windows için Gilisoft USB Lock programı, veri sızmasını ve verilerinizin USB sürücülere, harici sürücülere, CD/DVD gibi taşınabilir cihazlara kopyalanmasını önleyerek veri kaybını engelleyen bir araçtır.
  • Advanced Encryption Plug-In for Windows Explorer 3.6.7

    Advanced Encryption Plug-In for Windows Explorer, Windows Gezginine şifreleme özelliği kazandıran bir programdır. Farenizin sağ tıklama ile açılan menü bölümüne bir kısayol atar ve bu şekilde sadece bir tıklama ile istediğiniz dosyaya şi
  • KR-Encryption

    KR-Encryption, önemli verilerinizi şifreleyerek koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • Cryptainer LE Free Encryption Software

    Cryptainer LE Free Encryption Software 3.2
  • Advanced File Encryption Lite

    Advanced File Encryption Lite ile dosya ve klasörlerinizi en kolay yoldan şifreleyerek güvenlik altına alabilirsiniz.
  • Advanced File Encryption Pro

    Advanced File Encryption Pro sayesinde bilgisayarınızdaki dosyaları şifreleyebilir ya da tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Comodo Disk Encryption

    Giderek artan veri hırsızlığına karşı koruma sağlamak için farklı güvenlik düzeylerinde diskleri şifreleyen Comodo Disk Encryption ile bilgisayarınız çalınsa bile verilerinize kimse ulaşamayacak.
  • SecureIT Encryption Software 2.0.6.4

    SecureIT Encryption Software 2.0.6.4