Girls X Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Girls X Battle oyunu çeşitli anime karakterlerini kullanarak savaş yapabileceğiniz bir oyundur.

Son dönemin en popüler çizgi film tarzı animelerin dünyasına giriş yapmaya hazır mısınız?. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Girls X Battle oyunu ile karakterlerin savaşı başlıyor.

Japon çizgi film sanatı olan animeler kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına almayı başardı. Tabi çizgi filmler bu kadar çoğalınca oyunları da geliştirilmezse olmazdı elbette. Girls X Battle oyunu, iki farklı oyuncu ile oynanıyor ve en iyi olan karakter oyunu kazanıyor.

Girls X Battle oyununda sadece kız anime karakterleri bulunmakta ve bu karakterlerin hepsi farklı özelliklere sahip. Bazı karakterler silaha sahip olurken bazı karakterler ise sihir gücüne sahip oluyor. Eğer seçtiğiniz anime karakteriyle iyi oynamayı başarırsanız savaşı siz kazanıyorsunuz.

Oyun içerinde yer alan karakterleri giydirebiliyor ve onlara yeni özellikler de ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz arkadaşlarınızla dilerseniz de dünyadan oyuncularla oynayabileceğiniz Girls X Battle oyunu, sizin düşmanları yenerek en iyi olmanızı istiyor. Hadi hemen şimdi Girls X Battle oyununu indirin ve favori karakterinizi seçin.

Uğur Sağlam

Girls X Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
33.6 MB DOSYA BOYUTU

Girls X Battle, anime karakterleri ile savaş yapabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Girls X Battle, iPad ve iPhone cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir rol yapma oyundur. Japon çizgi filmi anime karakterlerini bulabileceğiniz Girls X Battle oyunu, sizi çılgınca bir savaşa davet ediyor.

Dünyadan milyonlarca oyuncu ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz Girls X Battle oyunu, sadece kız anime karakterlerini barındırıyor. Oyuna başlamadan önce herhangi bir kız anime karakterini seçmeniz ve onu savaşabilecek hale getirmeniz gerekli. Her karakterin farklı bir yeteneği ve gücü bulunuyor. Bu özelliklere göre karakterinizin savaştaki başarılı değişiklik gösterebilir. Mobil cihazınız üzerinden sorunsuz olarak oynayabileceğiniz Girls X Battle oyunu, kontrol yönünden de  oldukça basit tasarlanmış. Oyunda animelerin dövüşü başladığında ekran üzerine dokunarak hareketlerinizi yapıyorsunuz. Ekranda bulunan özel tuşlar animenizin yeteneğine göre aktif hale geliyor. Her ne kadar kolay gözükse de Girls X Battle oyununda oldukça iyi olmak zorundasınız. Unutmayın en çok hasarı alan dövüşçü oyunu kaybeder.

Eğer sizde anime çizgi filmlerini seviyorsanız ve Girls X Battle oyununda bulunan karakterleri ezbere bile biliyorsanız Girls X Battle'ı hemen şimdi indirin.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anime Girls Go

    Anime Girls Go, Android platformuna çıkış yapan anime temalı aksiyon rpg oyunu.
  • Dungeon&Girls: Card RPG

    Kart oyunu oynayacağız.
  • Battle Odyssey

    Battle Odyssey, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca - rol yapma oyunu.
  • The Witcher Battle Arena

    The Witcher Battle Arena, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.
  • Battle Line

    Battle Line, karakterinizi seçip oldukça zorlu düşmanlara karşı savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Doritos VR Battle

    Doritos cipsleriyle dolu macera oyunu
  • Disney Heroes: Battle Mode

    Disney ve Pixar kahramanları bir araya geliyor.
  • Invizimals: Battle Hunters

    Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.