Glary Utilities

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
220,223 TOPLAM İNDİRME
19.4 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.

Glary Utilities bilgisayarınızı korumak, hızlandırmak, tamir etmek için birçok güçlü ve kolay kullanımlı araç içeren ücretsiz bir yazılım. Size ortak sistem çöp dosyalarını temizleme, geçersiz kayıt girdilerinizi kaldırma veya düzenleme ve web gezintilerinizin izlerini yok etme olanağı sağlayan bu ücretsiz araç ile sistem performansınızı hızlı ve basit bir şekilde arttırabilirsiniz.

Tarayıcı eklentilerinizi düzenlemenize ve yönetmenize de olanak sağlayan bu program ile diskinizdeki boş alanın analizini yapabilir, aynı ve benzer dosyaları bularak daha fazla boş alan yaratabilirsiniz. Aynı zamanda sisteminizde yüklü olan programlara ait kabuk uzantılarını görebilir ve düzenleyebilir, önemli dosyalarınızı şifreleyerek izinsiz ulaşım ve kullanımı engelleyebilir, büyük dosyaları düzenlenebilir küçük dosyalara ayırarak daha sonra birleştirebilirsiniz.

İçerisinde onlarca önemli araç barındıran bu sistem programı belleğinizi optimize etme, başlangıçtaki programları düzenleyebilme, bozuk kısayolları tamir etme veya kaldırma, güvenli dosya kaldırma ve boş klasör bulma gibi özellikler de bulunduruyor.

Türkçe dil seçeneğine sahip olan Glary Utilities tarayıcı temizliği düzenlemesi seçeneğinde şimdilik sadece Internet Explorer'ı destekliyor. Sonuç olarak çok şık ve sade bir arayüz ile karşımıza çıkan program bilgisayarını sürekli olarak ilk günkü gibi temiz ve yüksek performansta tutmak isteyen kullanıcılar için denenmesi gereken, gerekli tüm araçları içinde bulunduran güçlü bir yazılım.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Özgür Çınardalı

Glary Utilities

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Glary Utilities Android işletim sistemine sahip cihazları hızlandırmak ve temizlemek için geliştirilmiş bir uygulamadır.

Glary Utilities Android işletim sistemine sahip cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir sistem temizleme uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi Android cihazlar iOS cihazların tersine sistem bakımına daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Bu sebeple güvenilir ve kapsamlı bir sistem temizleme uygulaması kullanmak yararınıza olacaktır.

Glary Utilities bu konuda başvuracağınız sayılı uygulamalardan bir tanesi. Şık bir arayüzde sunulan fonksiyonlar kullanıcıların farklı beklentilerine cevap vermek üzere tasarlanmış.

Sunulan fonksiyonlar;

  • Hızlı Temizleme: Gereksiz dosyaları silerek cihazı rahatlatır ve hızlandırır.
  • Uygulama Kapatma: Arkaplanda çalışan ve bataryayı olumsuz etkileyen uygulamaları kapatır.
  • Uygulama Yöneticisi: Yüklü olan tüm uygulamalara göz gezdirebilir ve dilediğinizi silebilirsiniz.
  • Gizlilik Kontrolü: Tüm tarayıcılardaki arama geçmişinizi tek tıkla silebilirsiniz.
  • Güç Yönetimi: Cihazın bataryasının ömrünü uzatmak için gerekli önlemleri alabilirsiniz.

Bunlara ek olarak daha birçok fonksiyon Glary Utilities de sunulmakta. Eğer siz de Android cihazınızı daha verimli kullanmak istiyor ve sisteminizi hızlandırmak için kolay kullanımlı bir uygulama arıyorsanız Glary Utilities'i mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • Glary Registry Repair

    Windows kayıt girdilerinizde meydana gelen sorunları Glary Registry Repair ile çözerek sisteminizde oluşan hata mesajlarından ve göçmelerden kurtulun.
  • Synei System Utilities

    Synei System Utilities, bilgisayarınızı temizleyen, hızlandıran, bakımını yapan, güvenliğini sağlayan güçlü bir sistem aracıdır.
  • RaXHuN - Pc Utilities

    RaXHuN - Pc Utilities ile bilgisayarınızı ilk günkü haline geri döndürebilirsiniz
  • Ace Utilities

    Kolay kullanımlı yapısıyla herkesin rahatlıkla kullanabileceği gelişmiş bir sistem optimizasyon aracı olan Ace Utilities ile sisteminizi hızlandırabilir, temizleyebilir ve Windows açılış zamanınızı geliştirebilirsiniz ayrıca adware, sp
  • WinZip System Utilities Suite

    Arşivleme yazılımıyla yakından tanıdığımız WinZip, sistem optimizasyonu sağlayan yeni yazılımı System Utilities Suite ile daha hızlı bir bilgisayar vaad ediyor.
  • WD Drive Utilities

    WD Drive Utilities, WD tarafından üretilen USB'lerde ve FireWare kullanan taşınabilir ya da sabit disklerde kullanılabilen ve yardımcı araçlar barındıran bir uygulamadır.
  • Glary Undelete

    Glary Undelete ile silinen dosyalarınızı kurtarabilmeniz mümkün