Glass 2 Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Glass 2 Glass, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatça oynanabilen bir beceri oyunudur.

Glass 2 Glass, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir beceri oyunudur. 

Kick9 isimli oyun geliştirme stüdyosu tarafından yapılan Glass 2 Glass, oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan oyunlardan bir tanesi. Oyundaki asıl amacımız bir bardak dolusu sıvıyı bir başka bardağa aktarmak ve bunu en iyi şekilde becerebilmek. Grafik kalitesiyle oldukça güzel duran ve kendine has çizimleri bulunan oyun, arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilme şansı vermesiyle de oldukça beğeniliyor.

Oyundaki temel mekanik sıvıyı önce bir bardağa sonrasında ise diğer bardağa aktarmak. Her bölümde başka bir sıvı karşınıza çıkıyor. Bunlar meyve suyundan seruma kadar oldukça ilginç sıvı çeşitleri olabiliyorlar. Bölüme başladığınızda elinizdeki sıvıyı önce ilk bardağa boşaltıyorsunuz. Bölümü geçebilmek için ise ilk bardağa göz kararı doldurduğunuz sıvıyı diğer bardağa tam olarak aktarabilmek. Eğer ikinci bardaktaki kırmızı çizginin altında kalırsanız bölümü geçemiyorsunuz. Keza bardağı taşırırsanız yine bölümü tekrar oynamak durumunda kalıyorsunuz. Bunun için ilk bardağa doğru seviyede sıvı koymanız ve ikinci bardağa sıkıntısız aktarmanız gerekiyor.

Ramazan Tugay Kahraman

Glass 2 Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Glass 2 Glass, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen, becerilerinizi ve sezinizi test edebileceğiniz oyunlardan bir tanesidir.

Glass 2 Glass, iPhone ve iPad üzerindne oynanabilen bir beceri oyunudur.

Kick9 isimli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Glass 2 Glass, son günlerde çıkan en eğlenceli beceri oyunlarından bir tanesi. Oyundaki asıl amacımız, bir bardağa dolduruduğumuz sıvaları bir diğer bardağa aktarabilmek. Bu yaparken oyun size herhangi bir yardım da bulunmadğı için; doldurma işlemeni göz kararı yapmanız ve sıvıyı taşırmamanız gerekiyor.

Oyunun her bölümünde karşımıza başka bir sıvı çıkıyor. Meyve suyundan seruma kadar değişebilen sıvıları öncelikle sol tarafta suran bardağa, kararınca boşaltıyoruz. Ardından onun yanında duran ve üzerinde çizgi bulunan bir başka bardağa bu sıvıyı aktarmamız gerekiyor. Doldurduğumuz ilk bardakta bulunan sıvının çok az ya da çok fazla olmaması gerekiyor. Eğer yan bardak belirtilen kırmızı çizginin altında kalırsanız, bölümü geçemiyorsunuz. Bardağı çok doldurursanız akibetiniz yine aynısı oluyor. Üzerinde çizgi bulunan bardağı ağzına kadar ne kadar iyi doldurabilirseniz o kadar iyi puan alabiliyorsunuz.

Yapılan son güncellemeyle birlikte oyuna rekabet modunun da eklendiğini söyleyelim. Böylece aynı oyunu oynayan diğer arkadaşlarınızla da mücadele edebiliyor ve hanginizin daha iyi olduğunu test edebiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Get Off My Glass

    Get Off My Glass, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Glass Tiles

    Glass Tiles isimli bu beceri oyununda sadece metal plakalara dokunarak en yüksek skoru yapmaya çalışıyoruz.
  • Magnifying Glass

    Magnifying Glass oldukça yararlı ve kullanışlı bir büyüteç uygulamasıdır
  • Next Glass

    Next Glass uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan hangi içeceklerin damak tadınıza uyduğunu kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Rain On Glass Live Wallpaper

    Rain On Glass Live Wallpaper, Android cihazlarınızın ekranlarına cam arkasından yağmurlu bir günün görüntüsünü getirerek sizi sakinleştirip rahatlatabilecek güzel bir uygulamadır.
  • MyGlass

    Google Glass gözlüklerinizin Android akıllı telefonunuz ile eşleşebilmesi için bu uygulamayı kullanmanız gerekiyor.
  • Happy Glass

    Susuz kalan bardağı mutlu edin.
  • Glass Tower World

    280 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.