Glide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletler için hazırlanan bu uygulama arkadaşlarınıza kolayca video mesajlar göndermenizi sağlıyor.

Varolan onlarca farklı mesajlaşma uygulamasının kimisi yazılı mesajlara destek verirken kimisi ise sesli mesajları destekliyor. Ancak Skype gibi sürekli olarak video diyaloğu başlatabileceğiniz uygulamalar haricinde sadece kısa video mesajlar olarak çalışan herhangi bir uygulama şimdiye dek mevcut değildi.
Glide bu konudaki eksiklikleri giderecek gibi görünüyor ve tek bir tuşa basarak anında tüm arkadaşlarınıza video mesajınızı gönderme imkanı sunuyor.

İsterseniz teker teker, isterseniz de toplu bir grup olarak gönderebildiğiniz video mesajlar hem telefonunuzda tutulmadıkları için yer kaplamıyorlar hem de bulut depolama sistemi sayesinde daha sonra istediğiniz zaman izleme imkanını size sunuyorlar.

Sürekli olarak video bağlantısı kurulmaması sayesinde bant genişliğiniz ve kotanız gereksiz yere dolmadığı gibi mesaj adedinde herhangi bir sınırlama da yok. Hem 3G hem de Wi-Fi bağlantılar üzerinden çalışan Glide sayesinde iOS işletim sistemli cihazlar kullanan arkadaşlarınıza da videolar gönderebilirsiniz. 

Ücretsiz olan uygulamanın arayüzü oldukça sade şekilde düzenlenmiş ve hiç zaman kaybetmeden mesaj göndermeye başlayabiliyorsunuz. Şimdilik sadece Facebook üyeliği ile giriş yapılabiliyor ancak üreticisi yakında tüm giriş seçeneklerinin geleceğini aktarıyor.

Yiğit Ekim Demir

Glide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad kullanıcıları Glide'ı kullanarak arkadaşlarına kolayca ve hızlıca video mesajlar gönderebilirler.

iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla, dostlarınızla ve ailenizle yazılı olarak iletişim kuruyorsanız henüz Glide ile tanışmadınız demektir. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Glide sayesinde sesli ve video görüşmelerinizi anında gerçekleştirmeniz, birebir yahut toplu görüşmeler yapmanız mümkün hale geliyor.

Uygulamanın sağladığı faydalardan en büyüğü anında ve indirme, yükleme işlemleri yapmadan video mesajlarınızı yayınlamanızı sağlaması. Tek bir tuşa basarak videonuzu onların anında izlemesini sağlayabilir, yine basarak mesajınızı bitirebilirsiniz.

Aynı zamanda arkadaşlarınız online değilse bile video mesajlarınız onlara iletilecektir ve online olduklarında her zaman izleme fırsatına sahip olabilirler. Gruplarda herhangi bir kişi sınırı olmadığı için istediğiniz kadar arkadaşınız ile toplu mesajlaşma yapabilirsiniz. Mesaj gönderme adedinde de herhangi bir sınırlama bulunmaması istediğiniz kadar sohbet etmenize imkan tanıyor.

Alınan ve gönderilen videolar bulut depolama sistemlerinde depolandığı için telefonunuzda herhangi bir yer kaplamıyorlar ve istediğiniz zaman yeniden izleme şansınız var. Hem iPhone hem de Android sürümünü kullanan arkadaşlarınızla video sohbetler edebiliyorsunuz ancak şimdilik sadece Facebook ile giriş yapılabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

Glide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Glide, 5 dakikaya kadar video mesaj hazırlayabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Glide, 5 dakikaya kadar videolar kaydedip anlık olarak arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Video mesajlaşma uygulamaları arasında oldukça popüler olan Glide, Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla, sevgilinizle, ailenizle mesajlaşarak sohbet etmenin haricinde kısa videolarla mesajlaşabileceğiniz uygulamada videolu mesajınızı gönderdiğiniz kişinin online olması da gerekmiyor; mesajınız karşı taraf offline konumda olsa dahi gönderiliyor ve karşı taraf dilediği zaman izleyebiliyor.

Yapar mısınız bilmiyorum ama 50 kişiye kadar grup sohbetlerini destekleyen Glide’ın kullanımı da oldukça basit. Sohbet ekranında mavi butonuna dokunup videonuzu kaydetmeye başlıyorsunuz. Tekrar dokunduğunuzda video kaydı bitiyor ve arkadaşınıza anında gönderiyorsunuz. Birçok smile seçeneğinin bulunduğunu da atlamamak gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultratext

    Ultratext
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Confide

    Confide ile mesajlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz
  • MSTY

    Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.