Glow Hockey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,745 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Glow Hockey eğlenceli bir Android oyunudur

Glow Hockey oyun salonlarından alışık olduğumuz klasik masa hokeyi oyununu Android cihazlarımıza taşıyan oldukça eğlenceli bir oyundur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Android oyunu basit oynanış mantığı sayesinde her oyuncu tarafından kolayca oynanabilmektedir. Oyunun başarısı da bu basitliğinden kaynaklanmaktadır. Glow Hockey arada açıp bir iki el oynayarak kafanızı boşaltabileceğiniz sizi yormayacak bir oyundur.

Glow Hockey'de bir masa hokeyi sahası üzerinde rakibimizin kalesine gol atmaya çalışıyoruz. Yapmamız gereken ekranımıza dokunarak buz üzerinde kaymakta olan diske hamle yapmak ve hızlı bir şekilde rakibimizin kalesine diski göndermektir. Aynı anda rakibimizin bize doğru yönelttiği ataklara karşı kalemizi korumalı ve maçta galibiyeti yakalamalıyız.

Glow Hockey grafiksel açıdan oyunseverleri tatmin etmektedir. Işıl ışıl neon aydınlatmalarla belirlenmiş hokey alanı, kaleler ve hokey diski oldukça canlı görünmektedir. Disk hokey alanının kenarlarına çarptığında hoş parçalanma efektleri ortaya çıkmaktadır. Bu parçalanma efektleri, oyundaki ses ve titreşimler oyunun menüsünden kapatılabilmektedir.

Glow Hockey'de 4 farklı zorluk seviyesi bizi beklemekte. Bu zorluk seviyeleri ile yeteneklerimizi sınayabilmemize imkan tanınmıştır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glow Hockey 2

    Masa hokeyi keyfi neon renkleriyle cep telefonunuza gelsin. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Glow Hockey 2 masa oyunlarını sevenleri bekliyor.
  • Air Hockey Glow

    Air Hockey Glow hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz keyifli bir masa hokeyi oyunudur ve özellikle kaliteli grafikleriyle dikkat çekmektedir.
  • Air Hockey Glow 2

    Air Hockey Glow 2, Android telefon ve tabletiniz üzerinde hava hokeyi oynayabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • Air Hockey Deluxe

    Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir air hockey oyunudur.
  • Air Hockey 3D

    Air Hockey 3D, masa hokeyi oyununu mobil cihazınızdan oynamanıza izin veriyor.
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada