Glow Worm Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.

Glow Worm Adventure Türkçe adıyla Ateş Böceği Macerası oyununda karanlık ortamlarda ateş böcekleri eşliğinde zorlu görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Her yaştan kişinin oynayabileceği kolaylıkta ve olabildiğince renkli bu bulmaca oyununda amacımız tahta üzerindeki kutucukları hareket ettirerek parıldayan bir yol oluşturmak.

Sevimlilikleriyle bizleri bitiren ateş böcekleriyle alacakaranlık ormanda yolumuzu bulmak için uğraştığımız oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Bölümlerde kutucukların yerleriyle oynayarak yol oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu ne kadar az hamlede başarırsak o kadar yüksek puan veriliyor. İlerledikçe yeni ateş böcekleriyle tanışmamız, hep aynı karakterle oynamak zorunda olmamız güzel olmuş.

Ateş böcekleriyle süslenmiş animasyonlarla çekici duran rengarenk bir bulmaca oyunu diyebileceğim Glow Worm Adventure, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz. Daha da güzeli satın alım yapmadan sonuna kadar oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

Glow Worm Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Glow Worm Adventure, ateş böcekleriyle maceraya atıldığınız ücretsiz bir iOS oyunu.

Glow Worm Adventure, adından da tahmin edeceğiniz sevimli ateş böcekleriyle maceraya atıldığınız bir iOS oyunu. Rengarenk olmaları ve mimikleriyle kendilerini sevdiren ateş böceklerinin rehberliğindeki görevde parıldayan bir yol oluşturmaya çalışıyoruz.

Gece vakti ormanda ateş böcekleriyle eşliğinde görevler kulağa biraz garip gelse de oyun kendisine bağlıyor. Alacakaranlık ormanında gezinirken birbirinden sevimli kahramanlarla tanışıyoruz. Bölüm atladıkça hayvanlarla ilgili eğlenceli bilgiler öğreniyoruz. Bu noktada oyunun hem içeriği hem de oynanabilirliğiyle daha çok küçük yaşta oyunculara hitap ettiğini söyleyebilirim.

Oyunda ilerlemek için parıl parıl parlayan kutucukların yerini değiştirerek kendimize yol yapıyoruz. Yolumuzu oluştururken hamle sınırımız olduğundan üzerinde düşünmemiz gerekiyor. Bölümü tamamladıkça yeni kutucuklar açılıyor ve oyuna yeni ateş böcekleri dahil oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glow Burst Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Puzzle Glow

    900 farklı bulmacayı çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Armadillo Adventure

    Armadillo Adventure, top şeklini alan bir hayvanla şekerleri eritmeye çalıştığınız renkli bulmaca oyunu.
  • Diggy's Adventure

    Diggy's Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı macera oyunu.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.
  • Atlantis Adventure

    Atlantis Adventure, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunu.
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.