Gmail Notifier

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18,854 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Firefox internet tarayısı üzerinde birden fazla Gmail hesabını kontrol altında tutmanıza olanak tanıyan bu eklenti ile hesap sayfalarınıza gitmeden Gmail hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

Gmail hesaplarının Firefox internet tarayıcısında otomatik olarak kontrol edilebilmesi için geliştirilmiş olan bu eklenti ile Firefox üzerinden birden fazla Gmail hesabınızı hesap sayfalarına gitmeden kontrol altında tutabilirsiniz.

 

Önemli! Programı indirdikten sonra inen .xpi uzantlı dosyayı Firefox ile çalıştırdığınızda eklenti Firefox internet tarayıcınıza kurulacaktır.

 

Bu program <a href="https://www.tamindir.com/liste/her-bilgisayarda-olmasi-gereken-programlar/" title="her bilgisayarda olması gereken programlar">en iyi ücretsiz Windows programları</a> listesinde yer almaktadır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail Notifier Pro

    E-Posta'larınızı Gmail Notifier Pro ile kolayca ve düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Gmail Offline

    Gmail Offline, adından anlaşıldığı üzere internet bağlantınız olmadığında bile Gmail hesabınıza bağlanarak e-posta işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlar.
  • Batch Reply for Gmail

    Batch Reply for Gmail, Google Chrome için geliştirilen Gmail toplu e-posta yanıtlama eklentisidir.
  • Better Gmail

    Firefox internet tarayıcınız üzerinden Gmail eposta sayfanıza ulaşıp kişiselleştirmek isterseniz bu küçük Firefox eklentisini kurarak Gmail sayfanızı optimize edebilirsiniz.
  • Sortd Smart Skin for Gmail

    Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir gmail eklentisidir.
  • Gmail Manager

    Firefox kullanıcıları için geliştirilmiş bu eklenti sayesinde Gmail hesaplarını kontrol altında tutabilirsiniz.
  • Dropbox for Gmail

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Gmail için Dropbox eklentisidir.
  • Checker Plus for Gmail

    Checker Plus for Gmail, Chrome tarayıcınız ı kullanarak Gmail hesabınızın kontrolünü sağlamak ve kendinize kolaylıklar sağlamak için tasarlanmış etkili bir eklentidir.