GMG Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Fantastik yarışlara katılacağız.

Online drag yarışları yapacağımız GMG Racing’de bizleri birbirinden farklı çok sayıda yarış arabası bekliyor.

Online olarak dünyanın birçok yerinden gerçek oyuncuyu ortak bir platform da buluşturan GMG Racing, tamamen ücretsiz olarak yayınlandı. Android ve iOS platformunda oynanan yapım, orta dereceli grafikleri ve basit arayüzleri ile oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.  Gerçekçi yarış deneyimi sunacak olan yapım, yüksek içeriklere sahip.

Level sistemine sahip olan oyunda, araçlarımıza özel kaplamalar uygulayabilecek ve modifiyeli bir şekilde aracımızı kullanabileceğiz. Gerçek zamanlı olarak yarışacağımız oyunlarda yarışlar oldukça rekabet dolu olacak. Ünlü markaların araçlarından esinlenilen yapım, Android platformunda 4.1 gibi bir inceleme puanına sahip olarak gösteriyor. Oyuncular tarafından beğeniyle oynanan yapım, mobil platformda tamamen ücretsizdir.

Şehrin içerisinde motor seslerimizi yankılayabilecek ve ortalığı kasıp kavurabileceğiz. Birbirinden farklı pistlerde yarışacağımız oyunda, aracımızı geliştirerek daha hızlı ve daha iyi yarışçılar ile karşı karşıya gelebileceğiz. Buna ek olarak oyun içerisinde yer alan araçların kilidini açabilecek ve sorunsuz bir şekilde satın alarak kullanabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

GMG Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
669.4 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu yarışlar bizleri bekliyor.

Bünyesinde birbirinden farklı onlarca aracı bulunduran GMG Racing, Android ve İOS platformunda ücretsiz oynanan bir yarış oyunudur.

Granada Game tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapımda gerçek zamanlı olarak drag yarışlarına katılabilecek ve aksiyon dolu anlar yaşayabileceğiz. Sürükleyici atmosferi ile dikkatleri üzerine çeken oyun, mobil platformdaki yarış oyuncularını ortak bir çatı altında birleştirerek adrenalin dolu yarışlara imza attırıyor.

Oyun içerisinde çok sayıda farklı araç yer alıyor. Oyuncular yaptıkları yarışlar sonrasında bu araçların kilidini açabilir, araçları satın alabilir ve kendi zevkinize göre modifiye edebilirsiniz. Her türlü ayrıntının yer verildiği oyunda, yaptığınız yarışlar sonrasında ödül olarak para kazanırsınız. Bu paralar ile araçlarınızı kişiselleştirebilir ve performansını artırabilirsiniz. Skor tablosunun da yer aldığı oyunda, en iyi yarışçılar arasına katılabilir ve listeye adınızı yazdırabilirsiniz.

Gerçekçi araba fiziğinin yer aldığı yapımda, birbirinden farklı yarışlara katılabilecek ve adeta adrenalini içimizde yaşayacağız. Mobil yarış oyunları arasında orta dereceli bir kitle tarafından oynanan yapım, gerçek zamanlı olarak drag yarışları sunuyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Cyberline Racing

    Ölüm yarışına hoş geldiniz.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.
  • Wiggly racing

    Zorlu ve bir o kadarda eğlenceli yarışlar sizleri bekliyor.
  • Funny Racing Cars

    Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.