Go Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Go Up, Ketchapp'ın imzasını taşıyan zigzag oyunu.

Go Up, Ketchapp’ın sinir edici derecede zor ancak oynadıkça oynamak isteyeceğiniz oyunları arasında. Genellikle beceri gerektiren oyunlarla karşımıza çıkan yapımcının yeni oyununda zigzag çizerek ilerleyebileceğimiz platformda tepe noktasını görmek için uğraş veriyoruz.

Android telefonda oynanmak üzere tasarlandığını düşündüğüm oyunda basamaklardan oluşan platformu basamaklara çarpmadan olabildiğince çıkmaya çalışıyoruz. Topun yönünü kendisi belirlemesi avantajını kullanarak sadece basamak belirdiğinde ekrana dokunuyoruz. Bu noktada oyunun basit olduğunu düşünebilirsiniz ancak platformda sürekli zigzag çizerek ilerlemek durumundayız ve yol aldıkça platformun yapısı daha da ilginçleşmeye başlıyor.

Erkan Calp

Go Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Go Up, topu platformda ilerletmeye çalıştığınız oyunlar arasında.

Go Up, sürekli zigzag çizerek ilerlemekten başka şansınızın olmadığı ucu bucağı olmayan platformda küçük bir topun kontrolünü sağlamaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Ketchapp tarafından geliştirilen oyunda zigzag çizerek düşmeden olabildiğince tırmanmaya çalışıyorsunuz. Top kendiliğinden yönünü ayarladığından size sadece basamak çıktığından dokunup zıplamak kalıyor ancak platformun yapısından dolayı ilerlemeniz aynı kolaylıkla olmuyor.

Benzerlerinden farklı olarak Go Up’ta platformun köşelerine geldiğinizde yaptığınız yanlış dokunmayla platform dışına çıkma şansınız yok. Top köşelerde otomatik olarak yönünü ayarlıyor. Basamaklarda dokunmak ilerlemek için yeterli görünse de oyun göründüğü gibi olmadığını ilerledikçe gösteriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cooped Up

    Cooped Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drill Up

    Drill Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Fired Up

    Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Up Up Owl

    Up Up Owl, bir Baykuş'u kontorl ederek onunla birlikte karşılaştığınız engelleri aşıp olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Catch Up

    Catch Up, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu top yuvarlama oyunu.