GO11 Fantastic Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

GO11 Fantastic Football mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve futbol kurallarını kendine göre yeniden kurgulayan bir tür futbol oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen GO11 Fantastic Football mobil oyunu, sadece ekrana dokunarak oynanan ve kendine has kuralları bulunan ilginç bir futbol oyunudur.

GO11 Fantastic Football mobil oyununda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak olacak. Yani bildiğiniz futbol oyunlarından biraz değil çok farklı olduğunu söylemek gerek. Kendine has kuralları olan GO11 Fantastic Football mobil oyununda öncelikle maç yaparak değil pozisyon pozisyon ilerleyerek oynadığınızı belirtelim.

GO11 Fantastic Football mobil oyunu yüksek düzeyde beceri ve zamanlama gerektiriyor. Hakemin ise etkinsinin yok denecek kadar az olması oyunun kesintisiz ilerlemesini ve özgür olmanızı sağlıyor. Tabi bu yönüyle sertliğe de hayli müsaade edildiği bir gerçek. Oyunda tek yapmanız gereken en doğru zamanı bekleyerek o an ekrana dokunmak. Sıra dışı yapısıyla oynamaktan büyük keyif alacağınız GO11 Fantastic Football mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

GO11 Fantastic Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
187 MB DOSYA BOYUTU

GO11 Fantastic Football mobil oyunu iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve futbolu kendi kurallarıyla yeniden kurgulayan sıra dışı bir futbol oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen GO11 Fantastic Football mobil oyunu, bildiğimiz futbol oyunu kurallarını utturan tamamen kendine has bir futbol oyunudur.

GO11 Fantastic Football mobil oyunu yüksek düzeyde konsantrasyon, beceri ve zamanlama gerektiren bir futbol oyunudur. Oyunda kontroller fazlasıyla basit çünkü tek yapmanız gereken doğru zamanda ekrana dokunmak olacak. Bildiğiniz futbol oyunlarından farklı olarak maç yaparak değil pozisyonlarda belirlenen en uygun anda ekrana dokunmanız ve ilerlemeniz gerekiyor. Hakemin etkisinin olmaması da size özgürlük kazandırırken oyunun sertliğini de artırıyor.

GO11 Fantastic Football mobil oyununda puanları kazandıkça ve usta oldukça yeni kramponlar edinebilir ve ünlü futbol kulüplerini koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Ayrıca çeşitli futbol malzemelerinin de sahibi olabilirsiniz. Kendine has kurallarıyla çok seveceğiniz ve oynamaktan büyük keyif alacağınız GO11 Fantastic Football mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fantastic Eleven

    Fantastic Eleven tamamen ücretsiz olarak sunulan bir futbol oyunudur fakat ne yazık ki kalitesiyle biraz geride kalıyor.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Cup Superstars

    Rakiplerinize diz çöktürebileceğiniz harika bir futbol mücadelesi
  • Football Live Mobile

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu
  • 9PM Football Managers

    Harika deneyim sunan bir menajerlik oyunu
  • Nike Football

    Nike Football uygulaması ile Nike ürünlerini takip edebilir, sporcu arkadaşlarınızla etkinlik düzenleyebilirsiniz.